Παρελθόν από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της της Χρυσοβελώνη

Παρελθόν από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της της Χρυσοβελώνη

«Εκτός» των ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον ο γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο οποίος δεν σδίστασε να εξαπολύσει βαριές κατηγορίες για τον πρόεδρο του κόμματος και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο Χρήστος Χρηστάκης, κάνοντας λόγο για «ναπολεοντική» συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Καμμένου, άφησε αιχμές  για το ρόλο του κόμματος και της  κυβέρνησης.

«Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών», αναφέρει στην ανακοίνωση που ανέβασε στο Facebook.

Χαρακτηρίζει δε το νόμο για το ασφαλιστικό, που ψηφίστηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα στη Βουλή «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη. Ζητά δε συγγνώμη «από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι».

Το κείμενο της επιστολής παραίτησης
Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό . Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού .
Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .
Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .
Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος !!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης

Πηγή: Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη -Βαριά υπονοούμενα κατά Καμμένου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/266992/paraitithike-apo-toys-anel-o-gampros-tis-hrysoveloni-varia-yponooymena-kata-kammenoy#ixzz48jCl5roYΣχόλια