Παρέμβαση αντεισαγγελέως του ΑΠ για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων σε Ελληνικό & Ειδομένη

Παρέμβαση αντεισαγγελέως του ΑΠ για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων σε Ελληνικό & Ειδομένη

Την παρέμβαση της αρμόδιας για θέματα ανηλίκων, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ότι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού εκδίδουν ανήλικα παιδιά.

Παράλληλα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρενέβη και αναφορικά με δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στον καταυλισμό της Ειδομένης δρουν εγκληματικές ομάδες που εκδίδουν ανήλικες.

Η κ. Δημητρίου διαβίβασε τα στοιχεία στις εισαγγελίες Πρωτοδικών Αθηνών και Κιλκίς αντίστοιχα, ζητώντας την διερεύνησή τους.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Κονδύλης έχει καταγγείλει ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους».

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ομάδες δρουν στην περιοχή της Ειδομένης, μέσα και έξω από τον καταυλισμό, αναπτύσσοντας εμπόριο «λευκής σαρκός», χρησιμοποιώντας ανήλικα κορίτσια.Σχόλια