ΠΑΣΟΚ: Καλεί στην Εξεταστική για το μνημόνιο Καραμανλή, Παπανδρέου, Τσίπρα & όλους τους υπουργούς Οικονομικών

ΠΑΣΟΚ: Καλεί στην Εξεταστική για το μνημόνιο Καραμανλή, Παπανδρέου, Τσίπρα & όλους τους υπουργούς Οικονομικών

Όλους τους πρωθυπουργούς, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα, και όλους του υπουργούς Οικονομικών, από το Γιώργο Αλογοσκούφη μέχρι το Γιάνη Βαρουφάκη, καλεί το ΠΑΣΟΚ ως μάρτυρες στην εξεταστική για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Αναλυτικότερα, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην συνεδρίαση της Επιτροπής ζήτησε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των μαρτύρων όλοι οι Πρωθυπουργοί, από τον Κώστα Καραμανλή έως τον Αλέξη Τσίπρα και όλοι οι διατελέσαντες υπουργοί Οικονομικών.

Από πολιτικά πρόσωπα καλεί επίσης τους υπουργούς Καραμανλή, Αβραμόπουλο, Παπαθανασίου, Λέγκα, Πετραλιά και τους υπουργούς Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδη, Ξενογιαννακοπούλου, Κατσέλη.

Ο κ. Λοβέρδος, κάλεσε μάλιστα και τον εαυτό του υπό την ιδιότητά του ως υπουργού Εργασίας την επίμαχη περίοδο. Επιπλέον καλεί και την Ελενα Παναρίτη, σημερινή σύμβουλο του Γ. Βαρουφάκη και τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός πολιτικών προσώπων, το ΠΑΣΟΚ καλεί όλους τους θεσμικούς παράγοντες (ΣΟΕ, ΟΔΔΗΧ, ΕΛΣΤΑΣΤ, γγ. ΥΠΟΙΚ κλπ) αλλά και τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τους διοικητές της ΤτΕ Προβόπουλο και Στουρνάρα. Ενώ από το εξωτερικό το ΠΑΣΟΚ καλεί τους Αλμούνια, Ρεν, Στρος Καν, Τρισέ, Γιούνκερ, Γουόλτερ, Νταλλάρα, Ντράγκι, Λαγκάρντ και Βίζερ.

Δείτε αναλυτικά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ.Σχόλια