Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί είδε γυμνή την κόρη του στο Playboy (φωτό)

Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί είδε γυμνή την κόρη του στο Playboy (φωτό)

Η Loredana Chivu από τη Ρουμανία, εργάζεται στο χώρο της τηλεόρασης και αποτελεί μία από τις ομορφότερες και εντυπωσιακότερες παρουσίες σε αυτήν, με τις καυτές της εμφανίσεις να προξενούν αναστεναγμούς!

Ωστόσο, η 25χρονη σεξοβόμβα έχει πληρώσει ακριβά την επιλογή της να προκαλεί, καθώς όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της, ένα τραγικό γεγονός που σχετίζεται με τις επιλογές της σημάδεψε για πάντα τη ζωή της.

1

Όπως δήλωσε η Loredana, αποδέχθηκε την πρόταση του γνωστού αντρικού περιοδικού Playboy, να φωτογραφηθεί γυμνή για τις σελίδες του, χωρίς να μπορεί να υπολογίσει τις δραματικές συνέπειες για την οικογένεια της.

3

Μόλις, όμως ο πατέρας της είδε το περιοδικό, αναστατώθηκε τόσο που σταμάτησε να της μιλάει, ενώ, από τη θλίψη του, οδηγήθηκε στην αυτοκτονία!

2

«Νόμιζα ότι θα το ξεπερνούσαμε, και ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα αυτοκτονούσε», αναφέρει η 25χρονη σχετικά.

4

Η 25χρονη Loredana, που ζει και εργάζεται στο Βουκουρέστι, αν και δήλωσε πως δεν έχει ακόμα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ από την αυτοκτονία του πατέρα της, εξακολουθεί να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.


Σχόλια