Περίεργα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άνδρες πάνω σου

Περίεργα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άνδρες πάνω σου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ελκύουν τους άνδρες. Υπάρχουν όμως κάποιες περίεργες συνήθειες που σίγουρα δεν περιμένεις ότι θα μπορούσαν να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Διάβασε πιο κάτω γυναικεία πράγματα που σε κάνουν ελκυστική στους άνδρες.

 

Βρίσκουν ελκυστική τη φυσική… ομορφιά! Κοινώς, λατρεύουν να βλέπουν τη σύντροφό τους χωρίς μακιγιάζ, με ατημέλητα μαλλιά και να μην είναι πάντα ντυμένη στην τρίχα. Όσο παράξενο και αν ακούγεται το λεγόμενο ισχυρό φύλο βρίσκει πολύ ελκυστική τη φυσική… ομορφιά.

 

Η προφορά σου. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που τρελαίνονται με το ψεύδισμα του Σκαρμούτσου. Έτσι και οι άντρες τρελαίνονται με αυτή την ιδιαιτερότητα. Μην ρωτάτε το γιατί;

 

Ο φόβος κι ο πανικός σου για μικροπράγματα. Είναι γνωστό ότι πανικοβάλλεσαι στα πιο απλά. Αυτό όμως δεν τους ενοχλεί. Ίσα – ίσα τους αρέσει πολύ να νιώθουν ότι θέλεις να προστατευτείς στην αγκαλιά τους.

 

Λατρεύουν τις ραγάδες. Ακόμα και εάν εσύ ντρέπεσαι για αυτές, ο σύντροφός σου τις λατρεύει, ιδιαίτερα εάν αυτές ήταν αποτέλεσμα εγκυμοσύνης. Οι ραγάδες υπενθυμίζουν σε αυτόν τη νέα ζωή που έφερες στον κόσμο.

 

Εντυπωσιάζονται με την… παραλλαγή! Κοινώς, μένουν με ανοιχτό το στόμα όταν φορέσεις ρούχα σε χακί χρωματισμό (όπως για παράδειγμα ένα γυναικείο παντελόνι παραλλαγή). Αυτό δεν σημαίνει πως καθημερινά πρέπει να φοράς αυτό το συγκεκριμένο χρώμα. Βρίσκουν εξίσου ελκυστικά και τα κομψά σου φορεματάκια.

 

Τους αρέσουν τα γυαλιά μυωπίας. Εάν φοράς γυαλιά, να μια ωραία είδηση. Οι άντρες βρίσκουν εξαιρετικά ελκυστικό η σύντροφός τους να φοράει γυαλιά. Άφησε, λοιπόν, πίσω τους φακούς επαφής.

 

Να παρατηρούν ενόσω εφαρμόζεις το μακιγιάζ σου. Όσο παράξενο και αν ακούγεται ο σύντροφός σου λατρεύει να σε χαζεύει ενόσω ετοιμάζεσαι να βγεις.

 

Όταν έχεις την πετσέτα τυλιγμένη στο κεφάλι σου. Η αγαπημένη συνήθεια πολλών γυναικών να μένουν για αρκετή με την πετσέτα τυλιγμένη στο κεφάλι μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά. Τα βρεγμένα μαλλιά και η πετσέτα που είναι τυλιγμένη γύρω από αυτά τους ανεβάζει στον έβδομο ουρανό.

 

Τους ελκύει να γυμνάζεσαι. Οι άντρες λατρεύουν να σε βλέπουν να ιδρώνεις για αυτό τον λόγο μην φοβηθείς να γυμνάζεσαι μαζί τους.

 

Φορώντας το πουκάμισό του. Φόρεσε το πουκάμισό του και βολτάρεις στο σπίτι με αυτόν τον τρόπο θα τον τρελάνεις. Ναι ο σύντροφός σου λατρεύει να σε βλέπει να φοράς το πουκάμισό του.

 

 Σχόλια