Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στον Έβρο

Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στον Έβρο

Τον Έβρο επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας για την διεκδίκηση της προεδρίας της γαλάζιας παράταξης.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη αποτελεί το συνοριακό φυλάκιο Καστανιών. Εν συνεχεία το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρες, ούτως ώστε να συναντηθεί με τις τοπικές κοινωνίες ενώ το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο. Επιπλέον, στις οκτώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος δήλωσε: «Η προοπτική του Έβρου όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον τουρισμό παραμένει δυναμική. Πρέπει οι παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής επιτέλους να στηριχθούν και ο Έβρος να γίνει βασικός διαμετακομιστικός κόμβος που θα ενώνει την Ανατολή με την Ευρώπη. Το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη σφύζουν από ζωή και ενέργεια. Ωστόσο, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση διασφαλίζουμε ότι η προσφυγική και μεταναστευτική ροή στα σύνορά μας δεν θα αναστείλουν την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής».

Υπενθυμίζουμε ότι οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου. Συνυποψήφιοι του κ. Μητσοτάκη είναι οι κ.κ Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης.Σχόλια