Ποινική δίωξη για κακούργημα σε 30χρονο αλλοδαπό, για αποπλάνηση τρίχρονου αγοριού στην Κρήτη

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε 30χρονο αλλοδαπό, για αποπλάνηση τρίχρονου αγοριού στην Κρήτη

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκου, άσκησε σήμερα το πρωί ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 30χρονο από το Μπαγκλαντές, που φέρεται να ασέλγησε σε 3χρονο αγοράκι.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από καταγγελία της γιαγιάς του τρίχρονου παιδιού, η οποία έπιασε επ’ αυτοφώρω τον 30χρονο να παρενοχλεί το παιδί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου διαπίστωσε ότι ο εγγονός της είχε μπει στο σπίτι του 30χρονου άνδρα, που είναι κοντά στο δικό της, και ότι ο αλλοδαπός άνδρας είχε κατεβάσει την πάνα του μικρού αγοριού και το χάιδευε.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, και λίγη ώρα αργότερα ο 30χρονος συνελήφθη.

Σήμερα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα, ενώ διορίστηκε και δικηγόρος που θα τον υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του τόσο στην Αστυνομία όσο και στον εισαγγελέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε να βλάψει το παιδί αλλά ότι η πράξη αυτή είναι… συνηθισμένη στην πατρίδα του.

Παράλληλα, ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε αναβολή 24 ωρών για να απολογηθεί, και ως εκ τούτου αύριο το πρωί να περάσει την πόρτα του ανακριτή Ρεθύμνου.

Σχόλια