Ποιον αποφάσισε να ψηφίσει ο Κώστας Μπακογιάννης στις εκλογές της ΝΔ και άφησε τους πάντες άφωνους;

Ποιον αποφάσισε να ψηφίσει ο Κώστας Μπακογιάννης στις εκλογές της ΝΔ και άφησε τους πάντες άφωνους;

Με μια απίστευτη ατάκα προτίμησε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, όταν τον ρώτησαν για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της ΝΔ.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, στη προσπάθεια του να αποφύγει να πάρει ανοιχτά το μέρος κάποιου υποψηφίου και ερωτώμενος για το αν θα ψήφιζε την μητέρα του απάντησε : «Τη μάνα μου; Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;», αποκρίθηκε ο κ. Μπακογιάννης, σημειώνοντας πως μπορεί να διαφωνεί σε κάποια πράγματα με τη μητέρα του, αλλά την ίδια ώρα συμφωνεί σε άλλα. «Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Για να είμαι ανοιχτός, θέλω να βάλω ένα άλλο δεδομένο στη συζήτηση», πρόσθεσε και στη συνέχεια έδωσε την πιο απολαυστική εξήγηση στο γιατί θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έπειτα ο κ. Μπακογιάννης θέλοντας να ευθυμήσει εξήγησε πως: «Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι. Πρέπει κάτι να φάμε. Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά».

 Σχόλια