Ποιος είναι ο 28χρονος φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε (photos)

Ποιος είναι ο 28χρονος φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε (photos)

 Ο Ανδρέας Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Ζεφυρίου, είχε όνειρα για τη ζωή, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα χθες μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

Ο 28χρονος Ανδρέας που υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. και ήταν συνοδός με μηχανή στη φρουρά του Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο χρόνο, έχασε τη ζωή του σε δρόμο του Καματερού.

Πριν από ένα χρόνο και σε ηλικία μόλις 27 ετών, οι ανώτεροι του τον ξεχώρισαν για τις επαγγελματικές του ικανότητες και τον τοποθέτησαν στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Από εκεί ήταν θέμα ημερών για να βρεθεί στην προσωπική φρουρά του Πρωθυπουργού και στην ασφάλεια της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα. Το 2011 υπηρέτησε στη Δίωξη Ναρκωτικών με επιτυχία. Ήταν απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, ενώ υπήρξε μέλος σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του.

Η κηδεία του 28χρονου νέου έγινε το μεσημέρι τις 27ης Οκτωβρίου στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων παρουσία του Αλέξη Τσίπρα καθώς και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από το συγκεκριμένο σημείο περνούσε συχνά και γνώριζε την επικινδυνότητα του δρόμου και της στροφής,οπότε πιθανότατα να του απέσπασε κάτι την προσοχή. ίσως αν φόραγε κράνος να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα και να μην είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη», λέει άτομο από το φιλικό του περιβάλλον.

 Σχόλια