Πλακιωτάκης: Ο πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση

Πλακιωτάκης: Ο πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.

Ο κ. Πλακιωτάκης, με αφορμή και τα όσα έγιναν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας, αφού προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση του, άρχισε να ψάχνει συνενόχους, κάνοντας πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου».

«Ο πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση, καταφεύγοντας στο συμβούλιο αρχηγών», πρόσθεσε.

«Εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας … Απέδειξε ότι στόχος του είναι να πολώσει και να διχάσει» σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακόμη, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ επέκρινε την κυβέρνηση τόσο για τον προϋπολογισμό, όσο και για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι προχωρά σε μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

«Δεν τον ενδιαφέρει ο σφαγιασμός των συντάξεων, τον ενδιαφέρει μόνο να ψηφιστεί το ασφαλιστικό, όμως αυτό είναι απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον πρωθυπουργός.

Τέλος, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πλακιωτάκης τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αντικοινωνικές αποφάσεις της κυβέρνησής του, ενώ χαρακτήρισε λαϊκιστή τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.Σχόλια