Πολάκης σε δημοσιογράφο: Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη

Πολάκης σε δημοσιογράφο: Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη

Φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με ύβρεις και απειλές.

Αναφερόμενος σε περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο, είπε πως έπρεπε να είχε σηκωθεί πάνω και να τον είχε χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη.

Ο Παύλος Πολακης χαρακτήρισε τους τηλεοπτικούς σταθμούς «βοθροκάναλα της διαπλοκής». Μάλιστα, είπε με νόημα «τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός». Παράλληλα επιτέθηκε και σε όσους σχολίασαν πως έλεγε «χιβ» τον ιό του AIDS.

«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη, στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό «λες πολιτικές μπαρούφες» πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα. Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός» λέει ο αναπληρωτής υπουργός σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω. Βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για δηλώσεις του Υπουργού Aναπληρωτή Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

Δείτε το βίντεο:Σχόλια