Πού είστε κ. Τσίπρα; Το διαδίκτυο… γλεντάει τον ανεκδιήγητο… Πολάκη – Δείτε το βίντεο της ντροπής

Πού είστε κ. Τσίπρα; Το διαδίκτυο… γλεντάει τον ανεκδιήγητο… Πολάκη – Δείτε το βίντεο της ντροπής

Είναι πολλές φορές που τα λόγια δεν είναι ικανά να περιγράψουν μια κατάσταση ή κάποιο συναίσθημα, είτε αυτό αντιπροσωπεύει τη χαρά, είτε τον πόνο, είτε την… αηδία…

Μια αηδία που θα πρέπει να ένιωσαν χαρακτηριστικά όλοι όσοι άκουσαν την χθεσινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Πολάκη, έναν υπουργό που ευτυχώς για εκείνον και δυστυχώς για εμάς μέχρι σήμερα, δεν ήταν από τους πιο προβεβλημένους της κυβερνήσεως.

Ο… κύριος Πολάκης μπήκε στο στόχαστρο του twitter σήμερα, όχι μόνο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους δημοσιογράφους αλλά και επειδή αναφερόταν στον HIV ως… ΧΙΒ (!)

Επειδή όπως προείπαμε τα λόγια δεν περιγράφουν επακριβώς την κατάσταση που βίωσαν χθες οι παρευρισκόμενοι, δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον υπουργό.. νεάτερνταλ.

Y.Γ: Μήπως ο κ. Τσίπρας πρέπει να επέμβει και να δώσει μια εξήγηση σε όλα αυτά;

Δείτε μερικά tweets – Οι χρήστες του twitter στάθηκαν στις πεζοδρομιακές εκφράσεις του αναπληρωτή υπουργού αλλά και στην προσφώνηση του HIV ως… XIB…

T2

T


Με ειρωνεία αναφέρθηκε στο θέμα και η Ραχήλ Μακρή, που αναρωτήθηκε, αν το ΣΔΟΕ έχει ελέγξει τα διπλά βιβλία που ο ίδιος ο κύριος Πολάκης παραδέχθηκε πως κρατούσε όντας δήμαρχος Σφακίων.



Σχόλια