Πρόεδρος Φιλιππίνων: Πέταξα διεφθαρμένο άνθρωπο από ελικόπτερο και θα το ξανακάνω

Πρόεδρος Φιλιππίνων: Πέταξα διεφθαρμένο άνθρωπο από ελικόπτερο και θα το ξανακάνω

Δεν έγινε αμέσως σαφές πότε έγινε το περιστατικό με το ελικόπτερο αλλά ο εκπρόσωπος του Ντουτέρτε είπε ότι πολύ πιθανό να μην συνέβη ποτέ το γεγονός.

Aπειλές προς τους διεφθαρμένους αξιωματούχους τα κυβέρνησης εκτόξευσε ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, λέγοντας πως δεν θα δίσταζε να πετάξει κάποιον από αυτούς από το ελικόπτερο εν ώρα πτήσης, μια πράξη που είχε κάνει και στο παρελθόν.

«Αν είσαι διεφθαρμένος, εγώ θα σε ανεβάσω στο ελικόπτερο και θα σε πετάξω έξω από αυτό, πάνω από τη Μανίλα. Το έχω κάνει και στο παρελθόν, δεν θα διστάσω να το ξανακάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουτέρτε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τα θύματα του τυφώνα, σύμφωνα με τον Guardian.

Η τελευταία αυτή απειλή του Ντουτέρτε έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παραδοχή του ότι τα 22 χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος του Νταβάο ανέβαινε στη μηχανή του και σκότωνε τους εγκληματίες που βρίσκονταν στο δρόμο του.

Είπε ότι αυτές οι δολοφονίες ήταν μέρος των νόμιμων αστυνομικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού ομηρίας. 

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια