Προφυλακίστηκε ο Μουσσάς – Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Μαυρίκος & Φράγκου

Προφυλακίστηκε ο Μουσσάς – Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Μαυρίκος & Φράγκου

Προφυλακίστηκε ο Μουσσάς, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Μαυρίκος και Φράγκου, μετά τις απολογίες τους.

Συγκεκριμένα, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του Παναγιώτη Μουσσά, ενώ ελεύθεροι, με εγγύηση 50.000 ευρώ έκαστος και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν οι Παναγιώτης Μαυρίκος και Χρήστος Φράγκου.

Νωρίτερα, οι Τάκης Μουσσάς, Χρήστος Φράγκου καθώς και ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, προχώρησαν στην άρνηση των κατηγοριών περί εκβίασης ενώπιον του ανακριτή, δημιουργώντας «ρήξη» στις μεταξύ τους σχέσεις.

Στην απολογία του ο Μουσσάς υποστήριξε ότι η Κάτζου τον παγίδευσε καθώς εκείνη του ζήτησε να στήσει επικοινωνιακή ομάδα για να βοηθήσει την κυβέρνηση! Επεσήμανε δε ότι την μήνυση την κατέθεσε κατόπιν προτροπής του Μπενίση και του Παππά προκειμένου να καλύψει τα δικά της ανομήματα… 

ΜΑΥΡΙΚΟΣ  :»ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ»

Ο Παν. Μαυρίκος, εκδότης της εφημερίδας «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» υποστήριξε ότι είναι θύμα.

«Ήταν μια συνηθισμένη διαδικασία διαφημιστικής καταχώρησης. Είμαι θύμα πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων εξαιτίας της αδέσμευτης δημοσιογραφικής μου πένας. Η δικογραφία είναι αποτέλεσμα κατασκευής με σκοπό την  ηθική και σωματική εξόντωσή μου και την απαξίωση του δημοσιογραφικού και επαγγελματικού μου προφίλ. Λόγω των θεμάτων που καλύπτω και των προτάσεων μου που είναι προσωπικές απόψεις και όχι κατευθυνόμενες από συμφέροντα, έχω αναπόφευκτα δημιουργήσει πολλούς αντιπάλους και ανταγωνιστές που κρυφά και φανερά έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να με βλάψουν.

Είμαι εντελώς ξένος ως προς αυτά που συμβαίνουν σε συνεννοήσεις και συνομιλίες πίσω από την πλάτη μου ανάμεσα σε πρόσωπα που γνωρίζονται άριστα και συνεργάζονται επί σειρά ετών, δηλαδή την καταγγέλλουσα και τους δυο συγκατηγορούμενους μου.

Το όνομά μου και η εφημερίδα μου χρησιμοποιήθηκαν από τον  Μουσσά στις συνομιλίες του με την Κάντζου σαφώς εν αγνοία μου είτε για να δείξει δυνατότητες επιρροής που στην πραγματικότητα στερείται και να εντυπωσιάσει, είτε επειδή σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε από τη στενή φίλη του Κάτζου.

Σε πλήθος καταγεγραμμένων συνομιλιών μεταξύ Μουσσά και Κάτζου αποδεικνύεται στενά φιλική έως και ερωτική σχέση, η οποία καταρχάς αποκλείει το ενδεχόμενο εκβίασης σε βάρος της αφού το κλίμα είναι πάντοτε εύθυμο, οικείο και χαλαρό και επιπλέον η τόσο ιδιαίτερη μεταξύ τους σχέση καταρρίπτει το σενάριο μιας εκβιαστικής προσέγγισης από τον έναν στον άλλον».

ΜΟΥΣΣΑΣ: «ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ… Η ΚΑΤΖΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 

Ο Παναγιώτης Μουσσάς με υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή αρνείται τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και στέκεται μόνο στην αντίκρουση του βαρύτατου κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει μόνο με νομικά επιχειρήματα: «Αρνούμαι τις βαρύτατες κατηγορίες ως απολύτως αβάσιμες, παντελώς ανυπόστατες… στηρίζονται μόνο στη «μεθοδευμένη» μήνυση της μοναδικής μάρτυρας», αναφέρει και ζητεί να μην κριθεί προφυλακιστέος, καθώς, όπως λέει, δεν είναι ύποπτος φυγής δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων και έχει μόνιμη κατοικία.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Παναγιώτης Μούσσας, η επικοινωνία και οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας και στο πλαίσιο των επιδιώξεων του για εξασφάλιση διαφημιστικής ύλης στα έντυπα με τα οποία συνεργάζονταν.

Χαρακτήρισε θεμιτό να προσπαθεί να συγκεντρώνει διαφημιστική ύλη είτε από δημόσιο φορέα είτε από ιδιωτική επιχείρηση. Σε ό,τι αφορά στις ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ο ίδιος φέρεται να ακούγεται να απειλεί την καταγγέλλουσα βάζοντας στο στόχαστρο το ανήλικο παιδί της, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επιδίωξη απειλής για το παιδί, πολύ περισσότερο αφού υπήρχε πολυετής γνωριμία. Γνώριζα το παιδί από μωρό. Από τις αποσπασματικές απομηγνατοφωνήσεις δεν προκύπτει καμία απειλή, αντίθετα προκύπτει ο διάλογος που υπήρχε και το ενδιαφέρον μου να ρωτάω τη μητέρα για το παιδί της».

Αναλυτικά η απολογία του Τάκη Μουσσά:

Τι απολογείσαι: Αρνούμαι τις κατηγορίες συνολικά και σε σχέση με την αναφορά του ονόματος του Υπουργού Επικρατείας κ. Παππά εικάζω ότι η Κάτζου με δική της πρωτοβουλία και αφού μου διαφήμιζε γνωριμία με παράγοντες του Μαξίμου και ειδικά με τον κ. ΤΤαππά , μου πρότεινε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί του κατ ‘αρχήν στο Μαξίμου το οποίο εγώ αρνήθηκα και σε μεταγενέστερο χρόνο μου έθεσε επιτακτικά το θέμα αυτό και δέχτηκα να βρεθούμε στο σπίτι της, ραντεβού το οποίο ανεβλήθη γιατί την ίδια ημέρα συζητείτο στην Βουλή το θέμα των αδειών και ο κ. Παππάς έπρεπε να είναι εκεί.

Πριν τα παραπάνω στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Φράγκου της έθεσα το θέμα της αλλαγής της ζωής και των ακριβών ενδυμάτων και υποδημάτων της και στο σημείο εκείνο της είπα για να την προστατεύσω «πρόσεχε βρε Αμαλία φαίνεται αισθητά η αλλαγή που έχεις κάνει και η πιάτσα βοά ότι τα παίρνεις» πρόσεχε γιατί είναι κρίμα γιατί έχεις ένα παιδί και δεν χρειάζεται να του δημιουργηθούν προβλήματα από τέτοια δημοσιότητα. Ο σκοπός της προτεινόμενης συνάντησης με τον κ. Παππά ήταν να συσταθεί μια επικοινωνιακή ομάδα και διαχείρισης ταυτόχρονα κατανομής της διαφήμισης ώστε να μπορεί να έχει η Κυβέρνηση όπλα για την αντιμετώπιση οποιαδήποτε επίθεσης ή κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό μου τόνισε η Κάτζου ότι έχει υπό την επιρροή της και «καθαρίζει» στα ΕΛΠΕ, ΔΕΗ στην ΕΥΔΑΠ , ΕΤΕ και την ΑΤΤΙΚΑ που θα ήμουνα εγώ. Αυτή στήριζε τον ισχυρισμό της ότι ελέγχει τους παραπάνω οργανισμούς, λόγω της επιρροής που αντλούσε από το Μέγαρο Μαξίμου και ειδικά από τον κ. Παππά. Με τον ίδιο τρόπο με πίεζε αφόρητα να συναντηθούμε με τον Μαυρίκο. Ο Μαυρίκος ήταν χρήσιμος σ’αυτήν την ομάδα , στο παρελθόν είχε κάνει ανάδειξη καυτών δημοσιευμάτων. Εγώ έκανα αναφορά στην Κάτζου για το παιδί και τον τρόπο ντυσίματος της, όχι για να την απειλήσω αλλά για να την προστατέψω ενόψει της πρότασης που μου έκανε για την παραπάνω ομάδα. Και με δεδομένη την πολύχρονη γνωριμία μας.

Την εναντίον μου καταγγελία και μήνυση την έκανε με σκοπό να καλύψει ότι χρηματιζότανε αλλά και για αντιπερισπασμό από τον αιφνίδια πολυτελή βίο που διάγει και δεν συνάδει με την προγενέστερη μέχρι τώρα ζωή της. Η Κάτζου έπαιζε διπλό παιχνίδι και από την μια μου πρότεινε να συναντηθώ με τον Παππά για να συγκροτήσουμε την παραπάνω ομάδα και από την άλλη μεθόδευσε την παραπάνω καταγγελία για να καλύψει τις φήμες για δικό της χρηματισμό και πολυτελή βίο και επίσης να εμφανισθεί η Κυβέρνηση ότι κάνει κάθαρση στη διαφθορά λόγω των επίκαιρων εξελίξεων στα θέματα αδειοδότησης των ΜΜΕ. Ο Παππάς και ο Μπενίσης έβαλαν την Κάτζου να μεθοδεύσει την υποβολή της για να στηθεί η σε βάρος μου κατηγορία και να προκύψει ότι τελικά η Κάτζου ενέδωσε στις φερόμενες απειλές μου. Τα χρήματα που τελικά μπήκαν στο λογαριασμό του Μαυρίκου , μπήκαν παρανόμως αφού ουδέποτε προκαταβάλλονται χρήματα πριν την δημοσίευση της διαφήμισης για τα δεδομένα στην ΕΥΔΑΠ. Γεγονός που συνέβη εσκεμμένα για να στηθεί αυτή η πλεκτάνη.

Αναφορικά με το περιστατικό στις 16/2/2016 με τον Γέρου συναντήθηκα τυχαία που περπάταγα στον πεζόδρομο στην Τσακάλωφ. Ο Μπόνιος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά μου πρότεινε να πάρω ένα μικρό αντίτιμο διαφήμισης από τα χρήματα και εγώ του απάντησα κοφτά αποφασιστικά επανειλημμένως ότι «εγώ δεν παίρνω χρήματα». Όταν επανήλθε τον έβρισα σκαιότατα γιατί είναι κίνηση που αντιβαίνει στις αρχές μου και του απάντησα «εμένα Βασίλη μου με ενδιαφέρει να υπάρχουν «ΜΜΕ», σάιτ, εφημερίδες γιατί αν μείνω χωρίς δουλειά να έχω να πάω κάπου». Με την φράση μου στις 17/2/2016 «να μην γίνει καμία μαλακία τώρα που έχουμε στήσει το κόλπο» εννοούσα ότι ο νεαρός δημοσιογράφος ΤΤαπαδημητρίου Δημήτριος δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει την πρόταση της Κάτζου με πρωτοβουλία όπως μας είπε του Νίκου ΤΤαππά για την δημιουργία της παραπάνω ομάδας. Αυτό που φαίνεται από τις συνομιλίες ότι ζητώ από την Κάτζου να επικοινωνήσει με τον Μπενίση στις 13/2/2016 έγινε για να τον ενημερώσει για δημοσιεύματα ή μη που τον αφορούν ‘ώστε να την βοηθήσω να ενισχύσει περαιτέρω την θέση της και το επαγγελματικό της κύρος προς αυτόν. Για τον ίδιο λόγο ζήτησα επανειλημμένα τους κωδικούς αποδελτίωσης ώστε να την ενημερώνω για κάποια αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος της ΑΤΤΙΚΑ και της ΕΥΔΑΠ διότι αυτή μου έλεγε ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται με αυτό επειδή είναι όλη την ώρα στο Μαξίμου και έχει και το παιδί που έχει και δεν μπορεί να απασχοληθεί. Και προσφέρθηκα να την διευκολύνω ώστε να έχει χρόνο με το παιδί της.

Επίσης η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης πέραν των προαναφερθέντων καταρρίπτεται αφενός από το γεγονός ότι ο Μαυρίκος και ο Φράγκου ουδέποτε είχαν συνομιλήσει και δεν γνωρίζονταν και αφετέρου η Κάτζου ήταν και είναι εν ενεργεία μισθοδοτούμενη υπάλληλος του φράγκου στο Σοφοκλέους gr. Αναφορικά με την ενδεχόμενη εργασία με τον πρώην εργοδότη της κ. Φωτόπουλο σε καταγεγραμμένη συνομιλία ( ιδιοκτήτης του σαιτ Σοφοκλέους 10) προτείνει να του κάνει σύμβαση με την οποία θα ελάμβανε 4.800 ευρώ για 6 μήνες άμεσα καταβλητέα , ενώ εγώ της είπα « κόφτα τα λεφτά σιγά μην του δώσουμε τόσα λεφτά , δώστου τρία να τελειώνουμε». Τέλος στην τελευταία συνάντηση όπου έγινε η σύλληψη μας- σημειώνω ότι αργοπόρησα και αναγκάστηκε η Κάτζου να μου τηλεφωνήσει 2 φορές να δεί που είμαι- μόλις έκατσα στο τραπέζι η πρώτη της κουβέντα ήταν ενημέρωσε και ότι έμεινε ευχαριστημένος Το ίδιο πράγμα επαναλαμβάνει και σε άλλο σημείο της κατάθεσης Λέγοντας ότι «είπα ψέμματα καθώς στον Μπενίση δεν έχω αναφέρει τίποτε».

Στην ίδια κατάθεση αναφέρει ότι εγώ της έδωσα εντολή να μιλάει αυτή αποκλειστικά με τα σάιτ και κανένας άλλος γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν λειτούργησα ούτε ως μεσάζων ούτε ως μέλος της μαφίας για να προσπορισθώ περιουσιακό όφελος.

Στην ίδια κατάθεση η ίδια επιβεβαιώνει όσα λέει ότι ενδιαφερόμουνα εντόνως για τη μη πρόκλησης ζημίας στην ΑΤΤΙΚΑ BANK και ΕΥΔΑΠ από την επικείμενη σχετική επερώτηση της Ν. Δημοκρατίας στην Βουλή. Στο τέλος της ίδιας κατάθεσης η αναφερόμενη κατάθεση χρηματικού ποσού 2.460 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Μαυρίκου αποδεικνύει ότι δεν τηρήθηκε εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ της Κάτζου και του λογιστηρίου η νόμιμη διαδικασία η οποία απαιτεί την ανάρτηση της διαφήμισης στα έντυπα και εν συνεχεία την καταβολή του ποσού. Αυτή η κίνηση έγινε με μοναδικό σκοπό να στοιχειοθετηθεί ανύπαρκτη κατηγορία σε βάρος μου και την εν συνεχεία σύλληψη μου.

Σημειώνω ότι με την Κάτζου ήμασταν συνάδελφοι για 6 χρόνια τουλάχιστον κατά καιρούς στην εφημερίδα Αξία που σημειωτέον τον τελευταίο χρόνο δούλευε και ο σύζυγος της και πολλές φορές τους ρωτούσα πώς πάει το παιδί. Τέλος σημειώνω ότι εκείνη η Κάτζου με πίεζε συνεχώς να δοθούν χρήματα από το διαφημιστικό μπάτζετ της ΑΤΤΙΚΑ BANK στο κανάλι SBC μέσω του σάιτ λέγοντας μου ότι έχει προβλήματα πολλά και πρέπει να πληρωθώ και εγώ . Στο σημείο εκείνο η Κάτζου με επετίμησε τηλεφωνικά λέγοντας μου ότι είναι λίγα οι τρεις χιλιάδες( σε σχέση με τα δώδεκα που ζήτησε για ένα μήνα) κάτι το οποίο έπραξε και ο ιδιοκτήτης του SBC.

Κατά τα λοιπά αναφέρομαι στο απολογητικό μου υπόμνημα το οποίο και σας καταθέτω. Η παρούσα αναγνώστηκε και υπογράφεται ως έπεται.

ΦΡΑΓΚΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ

Ο έτερος δημοσιογράφος, Χ. Φράγκος, κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διέπραξε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη δηλώνοντας αθώος, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «όλες οι συνομιλίες και οι επαφές μου έγιναν στα πλαίσια του επαγγέλματός μου χωρίς ποτέ να διανοηθώ ή να αποπειραθώ να εκβιάσω οιονδήποτε. Ουδέποτε απείλησα συνομιλητή μου και πολύ περισσότερο τα παιδιά τους» και πρόσθεσε:  «Θεωρώ ύψιστη συκοφαντία και διαστρέβλωση όσα λέγονται και γράφονται για αυτό το θέμα».

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από τους δικαστικούς λειτουργούς να κρίνουν «μόνο με βάση το υλικό της δικογραφίας και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτή, χωρίς να επηρεαστούν από το επικοινωνιακό βάρος της υπόθεσης και από τις πολιτικές προεκτάσεις και διαμάχες που ανέκυψαν εξαιτίας της».

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Προκειμένου  ο Μαύρικος να ενισχύσει τον ισχυρισμό του περί στενής σχέσης της Αμαλίας Κάτζου με τον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά επικαλείται σχετικές συνομιλίες:

Κάτζου: Δεν είμαι ξανθιά…..είμαι μελαχρινή

Μουσσάς: Είσαι σέξι θεία Λόλα

Κάτζου: Χαχαχα….έλα….έλα

Σε άλλη συνομιλία ακούγονται τα εξής:

Κάτζου: Θα με πας που θα με πας για μασάζ. Τι είπες; ….

Μουσσάς: Δεν σε πάω για μασάζ εγώ θα σου κάνω μασάζ αγάπη μου μη μπερδεύεσαι

Κάτζου: Αααααα…Ααααα…..Πονηρούλη, πονηρούλη

Μουσσας: Ξέρω να κάνω και μασάζ

Κάτζου: Ξέρεις να κάνεις και μασάζ μαζί με όλα τα άλλα;

ΜΑΥΡΙΚΟΣ:»ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ»

Κατά τον Μαυρίκο  «η κατηγορία για τη δήθεν εκβίαση πλήρως διακωμωδείται και από το γεγονός ότι η ΕΥΔΑΠ πλήρωσε όλα τα τιμολόγια τη Δευτέρα 22.2 .’16, δηλαδή την ημέρα της σύλληψης. Αν δηλαδή η Κάτζου και το τμήμα δίωξης εκβιαστών είχαν πεισθεί ότι εγώ είμαι εκβιαστής και δεν ήταν κατασκευασμένη η όλη υπόθεση, τότε γιατί δεν ενημέρωσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ να μην πληρώσει τα τιμολόγια και μάλιστα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, αλλά να επιδιώξει πληρωμή είτε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα είτε με παράδοση επιταγής…; Η συναλλαγή ήταν νόμιμη. »

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι η εφημερίδα του υποστηρίζει το δεξιό χώρο και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να υποστηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να επιτίθεται στη ΝΔ που είναι μείζονα αντιπολίτευση.

Όσον αφορά στις συνομιλίες για τα ΕΛΠΕ ο Μαύρικος υποστηρίζει : «Ο Μουσσάς αναφέρει τα ελληνικά πετρέλαια που δίνουν 50.000 ευρώ το χρόνο εννοώντας το προφανές, ότι τα χρήματα αυτά αφορούν διαφημιστικές καταχωρήσεις βάση σύμβασης. ….Ουδέποτε αυτή η εταιρεία έχει καταγγείλει οτιδήποτε. Η αναφορά του Μουσσά: «Να μην είναι 100.000 ευρώ το χρόνο» είναι μια απλή ευχή ότι θα μπορούσαν να δίνουν και παραπάνω ή οποία επίσης καταρρίπτει και το σενάριο της εκβίασης».

«ΠΥΡΑ «ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ 

«Κατόπιν αυτής της εξελίξεως (σσ τη μη χορήγηση αδειών από τον ΔΣΑ) ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον 1ο Ειδικό Ανακριτή να αναβληθεί η απολογία και να οριστεί ημερομηνία κατά την οποία ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα έχει αποφασίσει το τέλος της αποχής των δικηγόρων από τα δικαστήρια, αφού ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο, όλη η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι στην Ελλάδα, η κατοικία τόσο του ιδίου, όσο και της οικογενείας του είναι στην Ελλάδα και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Ο κύριος ανακριτής απέρριψε το αίτημα αυτό και κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο εντολέας μας απολογείται αυτήν την στιγμή χωρίς συνήγορο υπερασπίσεως και σε μια υπόθεση στην οποία αντιμετωπίζει ποινή ισοβίου καθείρξεως.
Το δικηγορικό μας γραφείο καταγγέλλει αυτήν την αντισυνταγματική και παράνομη επιλογή, η οποία καταργεί το αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου καθεστώς της δίκαιας δίκης, το τεκμήριο της αθωότητας και το κυριότερο παραβαίνει το Σύνταγμα παραγνωρίζοντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του συνηγόρου στην απονομή της Δικαιοσύνης και στον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας».

Νωρίτερα, ενόσω, βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή ο πρώτος των κατηγορουμένων, με ανακοίνωση του ο συνήγορος κ. Κεχαγιόγλου τονίζει πως ο εντολέας του δημοσιογράφος είναι αθώος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Όπως αναφέρει ο κ. Κεχαγιόγλου ο δημοσιογράφος «μου εζήτησε να τονίσω ότι όλες οι συνομιλίες και οι επαφές του έγιναν στα πλαίσια του επαγγέλματός του χωρίς ποτέ να διανοηθεί ή να αποπειραθεί να εκβιάσει οιονδήποτε, αλλά και επιπλέον ότι ουδέποτε απείλησε συνομιλητή του και πολύ περισσότερο τα παιδιά τους. Θεωρεί ύψιστη συκοφαντία και διαστρέβλωση όσα λέγονται και γράφονται για αυτό το θέμα».

Ο κ. Κεχαγιόγλου, τέλος, ζητά οι δικαστικοί λειτουργοί που θα κρίνουν την υπόθεση να λάβουν υπόψη τους τα στοιχεία της υπόθεσης «χωρίς να επηρεαστούν από το επικοινωνιακό βάρος της υπόθεσης και από τις πολιτικές προεκτάσεις και διαμάχες που ανέκυψαν εξαιτίας της».Σχόλια