ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ακούσετε το όνομα Χριστίνα Αρβανίτη ή Χριστίνα Γεωργίου καλέστε την αστυνομία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ακούσετε το όνομα Χριστίνα Αρβανίτη ή Χριστίνα Γεωργίου καλέστε την αστυνομία

Μέσα από τα χέρια τους έχασαν την Πόλα Ρούπα, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Star η επικηρυγμένη με ένα εκατομμύριο ευρώ, σύντροφος του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Μαρούσι, αλλά παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας κατάφερε να εξαφανιστεί!

Αναλυτικότερα….

Στα παλιά γνώριμα λημέρια της επέστρεψε η Πόλα Ρούπα, η γυναίκα που καταζητείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, «Επαναστατικός Αγώνας». Τις τελευταίες μέρες τα ίχνη της εντοπίστηκαν και πάλι στην περιοχή του Αμαρουσίου και μάλιστα σε μια ακτίνα μόλις 800 μέτρων από την οδό Υψηλάντους, όπου διέμενε το 2014 σε ένα διαμέρισμα – κρησφύγετο, μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη και τον εξάχρονο σήμερα γιο τους.

Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα, απόδραση

Η επανεμφάνιση της Πόλας Ρούπα, που εμπεριέχει υψηλό ρίσκο, σχετίζεται άμεσα, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Ρούπα, πρόσφατα επισκέφτηκε ειδικό κέντρο ιατρικής φροντίδας και συστήθηκε ως… Χριστίνα Αρβανίτη, επιχειρηματίας.

pola-roupa

Δεκάδες μυστικοί αστυνομικοί, άντρες και γυναίκες, έπιασαν καίρια πόστα, καλύπτοντας με οπτική επαφή αλλά και ηλεκτρονική παρακολούθηση, τουλάχιστον πέντε οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το ιατρείο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, κοντά στη σιδερένια πεζογέφυρα.

Η ενέδρα της αστυνομίας κράτησε αρκετές μέρες, η Πόλα Ρούπα ωστόσο δεν εμφανίστηκε ξανά. Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι για λόγους ασφαλείας ίσως τελικά και να είχε πάει σε άλλο ιατρείο. Τα επισκέφτηκαν όλα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Οι αστυνομικοί έδειχναν την φωτογραφία της, αυτή με τα ξανθιά μαλλιά και ρωτούσαν επίμονα για δύο ονόματα. Το ένα ήταν Χριστίνα Αρβανίτη. Αυτό το όνομα η Πόλα Ρούπα, το είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε, μέσω ταξιδιωτικού γραφείου είχε ναυλώσει ελικόπτερο, στο οποίο έκανε αποτυχημένη αεροπειρατεία, προσπαθώντας να φτάσει πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού, για να ελευθερώσει τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη.

Σήμερα όπως αποκάλυψε το Star, η Πόλα Ρούπα, εκτός από το Χριστίνα Αρβανίτη, χρησιμοποιεί και το ψευδώνυμο, Χριστίνα Γεωργίου. Με το επίθετο Γεωργίου, όπως εκτιμούν στελέχη της αντιτρομοκρατικής, δεν αποκλείεται η Πόλα Ρούπα, να έχει νοικιάσει και πάλι διαμέρισμα στο Μαρούσι, καθώς είναι μια περιοχή, που όπως λένε την γνωρίζει καλά.Σχόλια