Πρωτοφανής επίθεση ακραίων οπαδών του «ΟΧΙ» στην Καγκελάριο της Γερμανίας – Διασύρουν διεθνώς την εικόνα της χώρας

Πρωτοφανής επίθεση ακραίων οπαδών του «ΟΧΙ» στην Καγκελάριο της Γερμανίας – Διασύρουν διεθνώς την εικόνα της χώρας

Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικής ακρότητας προχώρησαν σήμερα «ακτιβιστές» του ΣΥΡΙΖΑ εισβάλλοντας χωρίς προηγούμενη άδεια στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο και διέκοψαν την ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ, κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «ΟΧΙ» και διασύροντας για μια ακόμη φορά τη χώρα μας και ενώ ήδη ολόκληρη η Ευρώπη πνέει τα μένεα κατά της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, οι περίπου δέκα διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται στην Ελλάδα, φώναζαν δυνατά στα ελληνικά «όχι». Μετά από λίγο, οι διαδηλωτές αποχώρησαν συνοδευόμενοι από το προσωπικό ασφαλείας του CDU, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ όμως, ηγέτης μιας χώρας με τεράστια παράδοση στο χιούμορ, όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά αντιθέτως, απολύτως ψύχραιμη τους ανταπάντησε «ΝΑΙ» και μάλιστα στα ελληνικά, αφήνοντας τους «ακτιβιστές» κυριολεκτικά άφωνους, τόσο με την ολύμπια ηρεμία της όσο και με τη γνώση της ελληνικής.Σχόλια