Πρωτοψάλτη: Tι έγραψε ένα χρόνο μετά την ημέρα που ορκίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού

Πρωτοψάλτη: Tι έγραψε ένα χρόνο μετά την ημέρα που ορκίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού

Ήταν 29 Αυγούστου όταν η Άλκιστης Πρωτοψάλτη ορκίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού.

Ένα χρόνο μετά, η τραγουδίστρια θέλησε να γράψει μερικά λόγια από την καρδιά της, στο Instagram, για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη κυβέρνηση, με τους διαδικτυακούς της φίλους να… αγκαλιάζουν αυτήν την κίνηση.

Δείτε το μήνυμά της:

«29/8/2015. Ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μέσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου «κατέβαζε» εικόνες, καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο,τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα από την ψυχή μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα εκπληκτικό υπουργείο, είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα… Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική…».

 

29/8/2015 .Ηταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλαδα με έναν εντελώς διαφορετικό τροπο.Οταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μεσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου » κατέβαζε» εικόνες , καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο, τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα απο την ψυχή μου.Εκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κανεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κανεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα.Το υπουργειο Τουρισμου ειναι ένα εκπληκτικό υπουργειο , είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού .Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα , θάρρος και αποφασιστικότητα…Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική …A year has gone by! It was the highest honor for me to serve as Deputy Minister of Tourism in the transitional government of Greece for 22 days in 2015.It is a time in my life which was filled with many emotions,a time which will stay imprinted in my mind forever. But music flows in my veins and I will continue to promote my country through my songs and my music…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

 


Σχόλια