Πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Στυλίδας

Πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Στυλίδας

Ένα μακάβριο θέμα εντόπισε ζευγάρι σε παραλία της Στυλίδας. Πρόκειται για το πτώμα ενός νεαρού άντρα το οποίο βρισκόταν σε ημίγυμνη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, το πτώμα εντοπίστηκε στην παραλία Καλόγηρος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το ζευγάρι που βρισκόταν στην παραλία κάνοντας βόλτα, είδε να επιπλέει το πτώμα σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την ακτή.

Επειτα από το τηλέφωνο του ζευγαριού στις αρχές, μετέβησαν στο σημείου οι λιμενικές αρχές της Στυλίδας που προέβησαν στην περισυλλογή της σορού του νεαρού άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρες φέρεται να είναι έχει ηλικίας από 20 εως 25. Βρέθηκε ημίγυμνος φορώντας μόνο μια βερμούδα ενώ παράλληλα έφερε έντονα τραύματα στο πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα στο κάτω χείλος. Ακόμη, να σημειωθεί ότι το πτώμα δεν βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη ή αποσύνθεση, πράγμα που σημαίνει ότι το συμβάν είναι πρόσφατο.

Αίνιγμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί η λύση αποτελεί για τις αρχές το μυστήριο με το νεαρό άνδρα. Την έρευνα έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

 

Σχόλια