Ραχήλ: «Από πότε οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού μετατράπηκαν σε κρουαζιερόπλοια για υπουργούς»;

Ραχήλ: «Από πότε οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού μετατράπηκαν σε κρουαζιερόπλοια για υπουργούς»;

Σε χλωρό κλαρί φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αφήσει την κυβέρνηση η… κυβερνητική βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η οποία καθημερινά αποδεικνύει πως δεν διακατέχεται από κάποια στρεβλή αντίληψη περί… συναδελφικής ή κομματικής «αλληλεγγύης», κάτι που δικαιολογημένα κάνει τους πολίτες να λένε πως… «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Αυτή τη φορά στόχος της ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος τον Δεκαπενταύγουστο φρόντισε να μεταβεί στην Τήνο με τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, επειδή έτσι εξυπηρετούσε τις διακοπές του όπως αφήνει η ίδια η Ραχήλ Μακρή να εννοηθεί, κάνοντας λόγο ταυτόχρονα για υποκρισία, καθώς, μια αντίστοιχη πράξη μελών της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να κάνουν δηλαδή χρήση χωρίς λόγο δημοσίου συμφέροντος του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, είχε στηλιτευθεί από τον ίδιο τον Τέρενς Κουίκ.

Η Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ερώτηση στην κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «μετατροπή φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού σε κρουαζιερόπλοιο»

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στις 15/8/2015 χρησιμοποίησε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να μεταβεί στην Τήνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας. Με δεδομένο ότι ο κ. Κουίκ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρώην Βουλευτής και νυν Υφυπουργός παρά τωΠρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, είχε καταθέσει για ανάλογο θέμα την με αρ.πρ. 246/2042/ 27-8-2014 ερώτηση σε συνδυασμό με Α.Κ.Ε. στο κοινοβούλιο στην οποία επέκρινε την χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τα μέλη της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Με δεδομένο ότι τα πολεμικά πλοία δεν μπορεί να μετατρέπονται σε κρουαζιερόπλοια ιδιωτικής χρήσης «Ποια η θέση της Κυβέρνησης για την μετατροπή της φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού σε κρουαζιερόπλοιο; »
11921600_1200863559939711_3001405807210233515_nΣχόλια