Ραχήλ προς Κουντουρά και Κεφαλογιάννη: «Είστε γλάστρες»

Ραχήλ προς Κουντουρά και Κεφαλογιάννη: «Είστε γλάστρες»

Γενεές… δεκατέσσερις πέρασε η Ραχήλ Μακρή τόσο την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά όσο και την προκάτοχό της, Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την αναστροφή 180 μοιρών που έκανε η τελευταία προκειμένου να… ευθυγραμμιστεί με τη… νέα φιλομνημονιακή ρότα του ίδιου του πρωθυπουργού, βάζοντας την υπογραφή της κάτω από το τρίτο μνημόνιο και ενώ σε μηνύματά της μέχρι πρότινος διακήρυσσε πως έλεγε «όχι στη Μέρκελ και τη λιτότητα».

Η κυβερνητική βουλευτής Κοζάνης μάλιστα, η οποία ήταν ανάμεσα στους 45 που ψήφισαν «ΟΧΙ» στη νέα «συμφωνία», δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη νυν και την πρώην υπουργό ως «γλάστρες», υπονοώντας τον διακοσμητικό τους ρόλο και το ότι αποτελούν άβουλα παρελκόμενα του εκάστοτε πρωθυπουργού.

«Παραμένω σταθερή…» έλεγε η Έλενα Κουντουρά στο επίμαχο Tweet και η Ραχήλ Μακρή που τελικά αποδείχθηκε πολύ πιο «αριστερή» από πολλούς «αριστερούς» της είπε «πού και να μην παρέμενες…»

RAX

«Πού και να μην παρέμενες σταθερή τι είχαμε να πάθουμε. Το έχει η μοίρα μας σε αυτό το Υπουργείο. Από γλάστρα σε γλάστρα. Και ΦΠΑ στα νησιά υπέγραψες και μνημόνιο και τα ακίνητα του ΕΟΤ υπογράψατε να ξεπουλήσετε». Σχόλια