Ρωσία: 17χρονο πλουσιόπαιδο υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για το χρήμα, & τους ξεφτιλίζει στο διαδίκτυο (φωτό + βίντεο)

Ρωσία: 17χρονο πλουσιόπαιδο υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για το χρήμα, & τους ξεφτιλίζει στο διαδίκτυο (φωτό + βίντεο)

Η περίπτωση του Grisha Mamurin, γνωστού και ως Gregory Goldsheid, ενός 17χρονου Ρώσου που είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και χρησιμοποιεί τα χρήματά του για να διασκεδάσει τον εαυτό του, ξεφτιλίζοντας άλλους ανθρώπους, δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένη.

Ωστόσο, ο 17χρονος έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας με διάφορα βίντεο που φτιάχνει ο ίδιος, θέλοντας να αποδείξει ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για το χρήμα.

1

Στο τελευταίο βίντεο του, το οποίο γυρίστηκε κρυφά, «νοίκιασε» την κοπέλα κάποιου άλλου άνδρα για μια νύχτα. Εκείνος φαίνεται να κάθεται στην παρκαρισμένη Mercedes του όταν βλέπει ένα ζευγάρι να περνάει από τον δρόμο. Ο 17χρονος τότε απευθύνθηκε στον άντρα και ζήτησε να κάνει σεξ με την κοπέλα του, προσφέροντάς του 150.000 ρούβλια (1.550 λίρες).

Ο άνδρας, αν και στην αρχή απειλεί να τον γρονθοκοπήσει, στη συνέχεια αποφασίζει να διαπραγματευτεί την τιμή, και όλοι μαζί συμφωνούν στις 2.600 λίρες μετρητά.

Τελικά, οι τρεις τους μπήκαν στο αυτοκίνητο και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, ενώ το βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με 1,6 εκατομμύρια προβολές.

oura

«Δεν κρίνω αυτούς τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι έχουν προβλήματα και αναγκάζονται να τα κάνουν αυτά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα προβλήματα στη ζωή μου», λέει σχετικά ο 17χρονος.

Σε παλιότερο βίντεο είχε βρει πρόθυμους άντρες να τον αφήσουν να φιλήσει τις φίλες τους για 30 έως και 200 λίρες. Ακόμα, έχει βρει ανθρώπους που αγόρασε όλα τους τα ρούχα, εκτός από τα εσώρουχα, για 100 έως και 310 λίρες, ενώ έχει βρει ακόμα και κάποιους πρόθυμους να πιουν τα ούρα του!

«Σήμερα έχουμε έρθει στο Gorky Park για να δούμε πόσοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταπεινωθούν για χρήματα» φαίνεται να λέει σε ένα από τα βίντεό του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περιγράφοντας αυτό ακριβώς που κάνει.Σχόλια