Ρουσφέτια «ημετέρων» και στο ΥΠΕΞ -Εντονη αντίδραση Κουμουτσάκου

Ρουσφέτια «ημετέρων» και στο ΥΠΕΞ -Εντονη αντίδραση Κουμουτσάκου

Παρά την κατακραυγή η κυβέρνηση συνεχίζει ως φαίνεται τις ρουσφετολογικές τοποθετήσεις και τακτοποιήσεις «ημετέρων» παραμονές εκλογών, ακόμη και στον ευαίσθητο χώρο του υπ. Εξωτερικών.

Οι πληροφορίες θέλουν την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών να επιχειρεί με υπουργικές αποφάσεις να διευθετήσει «εκκρεμότητες» ημετέρων υπηρεσιακών στελεχών.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ protothema.gr πέραν των άλλων, οι «τακτοποιήσεις» της κυβέρνησης αφορούν τουλάχιστον δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων υπηρετεί σε κομβική για τα ελληνικά συμφέροντα πρεσβεία του εξωτερικού, επιδιώκουν όχι μόνον να παραμείνουν στη θέση τους, αλλά και να προσπεράσουν τον «σκόπελο» του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε δήλωσή του κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση «την τελευταία στιγμή, και λίγο πριν αποχωρήσει, φέρνει ρυθμίσεις-τακτοποιήσεις, που αφορούν ακόμη και την εσωτερική λειτουργία του Υπουργείου Εξωτερικών και της διπλωματικής υπηρεσίας». Διεμήνυσε δε ότι οι μεθοδεύσεις αυτές «θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους».

Πηγή: iefimerida.gr


Σχόλια