Σαμαράς στο ereportaz: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι! – Πού «χαλάρωσε» ο πρώην πρωθυπουργός πριν την κρίσιμη ΚΟ (Αποκλειστικές φωτο)

Σαμαράς στο ereportaz: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι! – Πού «χαλάρωσε» ο πρώην πρωθυπουργός πριν την κρίσιμη ΚΟ (Αποκλειστικές φωτο)

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

O φωτογραφικός φακός του ereprotaz.gr «συνέλαβε» τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων να «χαλαρώνει» συζητώντας με τον βουλευτή του κόμματος, Κατσανιώτη Ανδρέα ,προφανώς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη ΝΔ. Μάλιστα, σε αποκλειστικές δηλώσεις τους στο ereportaz.gr εμφανίστηκε «λάβρος» κατά πάντων για την τροπή που έχουν πάρει οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πονάω…Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χαλί. Τί να πω. Είμαι βουλευτής από το 1977 και δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην αδυναμία εκλογής. Αλλά σε όλο αυτό που συμβαίνει. 

Samaras

Samaras 2

Μειμαράκης: Παραιτούμαι

«Παραδίδω την έδρα στον κ.Πλακιωτάκη για να αποκλιμακώσω την ένταση» τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

«Συνεχίζω να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ» τόνισε, χωρίς να διευκρινίσει αν θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους Νεοδημοκράτες ότι αυτό το κάνω για την ενότητα του κόμματος. Δεν υπάρχει θέμα διάσπασης» τόνισε θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφαση του.Σχόλια