Σαμοθράκη: Πιάστηκε η βέρα του και ακρωτηριάστηκε

Σαμοθράκη: Πιάστηκε η βέρα του και ακρωτηριάστηκε

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε με πρωταγωνιστή έναν Επαγγελματία Οπλίτη στην Σαμοθράκη ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε την στιγμή που αποβιβαζόταν από υπηρεσιακό όχημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κάνουν λόγο για ατύχημα που προήλθε κατά την αποβίβαση του στρατιωτικού από υπηρεσιακό όχημα ΣΤΑΓΙΕΡ. Όπως  η πηγή αναφέρει «πιάστηκε» η βέρα που φορούσε με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να ακρωτηριαστεί το δάχτυλο του!

«Οι ενέργειες στη συνέχεια ήταν άμεσες και ειδοποιήθηκε το πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη (υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο εκείνη την ώρα) να καθυστερήσει τον απόπλου του, για να μεταφέρει τον άτυχο ΕΠ.ΟΠ. προκειμένου να γίνει προσπάθεια επανασυγκόλλησης του δακτύλου» αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών, προσθέτοντας ωστόσο πως»όταν όμως έφτασαν στο πλοίο ο τραυματίας, η σύζυγος του και κάποιοι συνοδοί (έχοντας και το κομμένο μέλος ), σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι της ναυτιλιακής εταιρίας αρνήθηκαν να τους επιβιβάσουν, ζητώντας τους να εκδώσουν εισιτήριο και στη συνέχεια να γίνει η επιβίβαση και η αναχώρηση του πλοίου για Αλεξανδρούπολη».Σχόλια