Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του Σπύρου Δραβίλα και η ιατροδικαστική εξέταση

Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του Σπύρου Δραβίλα και η ιατροδικαστική εξέταση

Συμβατά με την αυτοκτονία είναι τα στοιχεία της νεκροτομής στον έναν εκ των τριών ληστών, Σπύρο Δραβίλα, ο οποίος αυτοκτόνησε το απόγευμα της Παρασκευής, στην κατοικία της Νέας Αγχιάλου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

«Τα στοιχεία της νεκροτομής είναι συμβατά με την αυτοκτονία» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, που εδρεύει στην Λάρισα, Ρουμπίνι Λεονταρή, η οποία ολοκλήρωσε την νεκροτομή.

Η κ.Λεονταρή επισήμανε ότι «η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα στοιχεία της αυτοψίας. Έχουμε βολή μέσα στο στόμα με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις του σπλαχνικού και εγκεφαλικού κρανίου. Ουδεμία, άλλη κάκωση δεν έφερε στο σώμα, ενδεικτική πάλης».

Ο καταζητούμενος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από καλάσνικοφ στο πρόσωπο, πεσμένος μπρούμυτα σε εσωτερικά σκαλάκια στο σαλόνι του σπιτιού. Κοντά του βρέθηκαν κάλυκες και το όπλο που κρατούσε με το δεξί του χέρι ήταν καλυμμένο από το σώμα του, ενώ στο αριστερό κρατούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ στον ανακριτή οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ληστείας του Διστόμου.Σχόλια