Σε ρυθμούς Σάκη Ρουβά η Μύκονος – Η απαίτηση του κορυφαίου σταρ για το live του

Σε ρυθμούς Σάκη Ρουβά η Μύκονος – Η απαίτηση του κορυφαίου σταρ για το live του

Στη Μύκονο θα βρεθεί στις 27 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς, και θα παρουσιάσει το μουσικό υπερθέαμα «The Summer Eclipse», στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Το κυκλαδίτικο νησί ήδη κινείται στους ρυθμούς του κορυφαίου Έλληνα σταρ ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο επιβλητικό Rakkan Mykonos για να επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες για το μοναδικό live performance.

O Σάκης δοκίμασε το μενού του executive chef Νίκο Χολέβα, που παντρεύει δημιουργικά την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τη Μεσόγειο, για να ξέρει τι θα απολαύσουν όσοι βρεθούν σε αυτό το μουσικό υπερθέαμα.

Το μενού της βραδιάς δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα Freddo μαζί με τις τιμές που αντιστοιχούν για τα τραπέζια.

menou

Σε αυτές τις τιμές ο Σάκης Ρουβάς απαίτησε να συμπεριληφθούν και άλλες ζώνες που θα δώσουν δυνατότητα πρόσβασης στο live του σε κάθε θαυμαστή του.

Οι ιδιοκτήτες του Rakkan Mykonos εισάκουσαν την απαίτησή του και οργάνωσαν τη ζώνη Θ’ με 60 τραπέζια των 10 ατόμων και υποχρεωτική κατανάλωση 40 ευρώ το άτομο, με ένα μπουκάλι βότκα.

Επίσης, φρόντισαν και για όσους θέλουν να δουν όρθιοι στη συναυλία τον Σάκη. Για αυτούς θα στηθεί general standing area με συνολική χωρητικότητα 3.000 ατόμων και τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ.

Με πληροφορίες από: tlife.gr

 Σχόλια