Συμπαιγνία αστυνομικών στο Α.Τ. Κυψέλης

Συμπαιγνία αστυνομικών στο Α.Τ. Κυψέλης

Σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2016 στο ΣΤ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αθωώθηκε ομόφωνα ο Κων/νος Σεραφειμίδης κατόπιν έφεσής του, από την τραγελαφική κατηγορία της «διατάραξης οικιακής ειρήνης»…

Πράξη που του αποδόθηκε εντελώς αδίκως και όταν μάλιστα σύρθηκε για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορούμενου με πολλά ερωτηματικά…τότε, και πλέον αυτά απαντώνται στο ακέραιο χωρίς δεύτερη σκέψη, με πλήρη διαύγεια.

Η υπόθεση αυτή φαντάζει απίθανα εξωπραγματική, όταν μάλιστα μιλώντας κυριολεκτικά, εντελώς συντεχνιακά κατασκευάστηκε ένα σαθρότατο κατηγορητήριο με συντελεστές αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς του Α.Τ. Κυψέλης το έτος 2008 για λόγους καθαρά μιας οικογενειακής αντιδικίας και της μονομερούς θέσης της Αρχής απέναντι στο θέμα.

Τα αθωωτικά στοιχεία της παρούσης υπόθεσης ήταν ένα «ποιητικό κρεσέντο» απίστευτου κάλλους, με τον αθωωθέντα Σεραφειμίδη Κων/νο να αποκαλύπτει και να δικαιολογεί με σαφήνεια και γενναιότητα τους πραγματικούς λόγους και τις αιτίες αυτής της κακής συντεχνίας και της δράσης της, όπως και τις εντελώς ψευδείς και πλήρως ανυπόστατες αιτιάσεις της σε βάρος του, πιστεύοντας ότι αυτός θα εγκατέλειπε τον αγώνα για δικαίωση.

(Στο σημείο αυτό δεν θα αποκαλυφθεί πλήρως στο αναγνωστικό κοινό η διαδικασία στο ακροατήριο, φρονώντας ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα η καθαρογραφή της υπόθεσης και σε όποιο χρόνο …).

Ένα όμως είναι σίγουρο. Υπήρξε συμπαιγνία και προκλητικότατη συμπεριφορά σε βάρος ενός πολίτη που αναζητούσε το δίκιο του απέναντι σε κακοτοπιές και σε κάθε λογής δυσκολίες. Αντιμέτωπος αυτός με την ψυχρή και πέρα για πέρα δόλια λογική του συστήματος, από μερικούς θρασύτατους λειτουργούς της δικαιοσύνης που θα έπρεπε να βρίσκονται μάλλον στα σπίτια τους και όχι σε νευραλγικά σημεία του τόπου μας.

Σύσταση προς αδαείς: Επιμονή στο πέρα από κάθε αμφισβήτηση δίκαιο σας. Μην το βάζετε κάτω. Μην αφήσετε κανέναν να πάρει την ικανοποίηση μιας πρόσκαιρης δειλίας σας απέναντι στο σύστημα όταν αυτό σας ταλαιπωρεί. Ορθώστε το ανάστημα σας και κοιτάξτε κατάματα την Δικαιοσύνη. Αν έχετε δίκιο θα σας καταλάβει και θα σας δικαιώσει.

Οι Δικαστές είναι άνθρωποι, και όχι μηχανές !

Πηγή: http://costadino-serafimidis.blogspot.grΣχόλια