Συμβουλές για να γίνεις καλύτερη στο σεξ

Συμβουλές για να γίνεις καλύτερη στο σεξ

Γίνε πιο δυναμική, χρησιμοποίησε τη θηλυκότητά σου και άφησε το ταίρι σου με ανοιχτό το στόμα. Σταμάτα να είσαι ντροπαλή στο κρεβάτι και δοκίμασε νέα πράγματα. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και γίνε καλύτερη στο κρεβάτι ώστε να μην ξεκολλάει ο σύντροφό σου από πάνω σου.

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι το πιο σέξι στοιχείο που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και για τις σεξουαλικές σου… επιδόσεις και θα χαρίζεις στον σύντροφό σου τις πιο απίθανες ερωτικές του εμπειρίες.

Αγάπησε την άσκηση. Έρευνες έδειξαν πως η γυμναστική και η καλή σωματική υγεία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις γυναίκες που θέλουν να παίρνουν άριστα στο κρεβάτι. Ενίσχυσε την αντοχή σου, έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πολύ απλά θα ανεβάσεις τη λίμπιντο στα ύψη.

Αναζήτησε νέες… ερωτικές εμπειρίες. Κοινώς, βάλε καινοτομία στον έρωτα και κάνε τον σύντροφό σου να κολλήσει περισσότερο μαζί σου. Αναζήτησε νέους τρόπους για να ανεβάσεις την αδρεναλίνη στα ύψη, υποδύσου ρόλους, δες ταινίες ερωτικού περιεχομένου, χρησιμοποίησε τη φαντασία και κάνε την ερωτική σου ζωή να ξεφύγει από τη μονοτονία.

Μην είσαι επικριτική. Να είσαι ανοικτή σε τυχόν επιθυμίες του συντρόφου σου και μην αρχίσεις τα «μη» και τα «όχι», τα οποία ενδέχεται να χαλάσουν τη στιγμή. Πες στον σύντροφό σου πως για αυτό το βράδυ θα είναι ο αφέντης σου και πως εσύ θα τον υπακούσεις σε ότι και αν πει!

Να είσαι αυθόρμητη. Άντρες, οι οποίοι ρωτήθηκαν σε σχετική έρευνα, τι βρίσκουν πιο καυτό σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής απάντησαν απλά και περιεκτικά: Να πάρει τα ηνία λειτουργώντας αυθόρμητα. Υποδέξου τους στο κρεβάτι με τα πιο καυτά σου εσώρουχα και ζήσε την πιο παθιασμένη σου νύχτα. Μην φοβηθείς να πάρεις «ηγετικό» ρόλο.

Να είσαι σε θέση να θέσεις τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές σου. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και χάρισε του αξέχαστες εμπειρίες ακόμα και όταν… έχεις πονοκέφαλο. Για παράδειγμα, τα πρωινά όλοι σχεδόν οι άντρες έχουν ανεβασμένη… διάθεση για σεξ! Πες μια φορά «ναι» στο πρωινό σεξ. Φυσικά, δεν πρέπει πάντα να λειτουργείς ανιδιοτελώς στο σεξ μιας και προέχει και η δική σου ικανοποίηση. Για αυτό φρόντισε να γίνει κατανοητό στον σύντροφό σου πως όπως εσύ τα δίνεις όλα σε αυτόν… και ο ίδιος οφείλει να σε απογειώνει στο… κρεβάτι.

 

 

 Σχόλια