Συμβουλές για να νιώθεις άνετα στο κρεβάτι με το σύντροφό σου

Συμβουλές για να νιώθεις άνετα στο κρεβάτι με το σύντροφό σου

Πολλές γυναίκες από εμάς, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης νιώθουμε άβολα με το σώμα μας. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην ευχαριστιόμαστε το σεξ όσο θα έπρεπε. Διάβασε λοιπόν απλά τιπς που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις άνετα όταν βρίσκεσαι σε στιγμές πάθους με το ταίρι σου.

 

Γίνε γενναιόδωρη στο κρεβάτι. Το κρεβάτι είναι ένας χώρος που δεν πρέπει να είσαι καθόλου τσιγκούνα! Όσο πιο πολλά δώσεις στο σύντροφό σου τόσο πιο πολλά θα σου επιστραφούν πίσω. Κάνε όλα όσα ξέρεις πως αρέσουν στο σύντροφό σου και θα δεις πως η καλοσύνη σου θα ανταμειφτεί!

 

Εστίασε στο φλερτ. Το σεξ δε ξεκινάει στο κρεβάτι. Το σεξ αρχίζει με το φλερτ που προηγείται. Φλέρταρε με τον σύντροφό σου αφήνοντάς του σημειωματάκια ή emails με υπονοούμενα! Άσε τις ντροπές, φλέρταρε και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα γίνουν όλα. Άλλωστε γράφοντας μηνύματα ή emails είναι πιο εύκολο από το να πρέπει να πετάξεις τα υπονοούμενα face to face!

 

Ντύσου α-κατάλληλα. Αν έχεις όρεξη για σεξ αλλά ντρέπεσαι να το πεις λεκτικά, τότε απλά δείξε το με τα ρούχα σου. Φόρα σέξι εσώρουχα και πέτα στα σκουπίδια όλα αυτά τα σλιπ που απλά σε κάνουν να νοιώθεις άνετα. Αν θες καλή σεξουαλική ζωή, τότε ντύσου ανάλογα!

 

 

 


Σχόλια