Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

Συνάντηση με τον πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια πραγματοποίησε σήμερα στο Προεδρικό Μέγατρο , ο Προκόπης Παυλόπουλος για να συγχαρεί τον «χρυσό » αθλητή για την διάκριση που χάρισε στην χώρα πριν λίγες ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας , αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Οι δυο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Τον Έλληνα γυμναστή συνόδευσαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε : «Η συνάντηση πήγε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος που είπαμε πολλά πράγματα σε μια εποικοδομητική συζήτηση και βέβαια είναι μεγάλη μου τιμή που με προσκάλεσε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει ώστε η Πολιτεία μελλοντικά να μην ξεχνά τους αθλητές που πρόσφεραν στον τόπο μας. Το έθεσε ο Πρόεδρος παλαιότερα το έθεσε και τώρα, δεν το ξεχνά, το έχει στο μυαλό του και πιστεύω ότι με μία συντονισμένη ομαδική προσπάθεια, από τον κ. Κοντονή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Τώρα έχω μπροστά μου ξεκούραση και σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά προπονήσεις».Σχόλια