Συνεχίζεται η κόντρα Τόσκα – ΝΔ για το ΑΠΘ

Συνεχίζεται η κόντρα Τόσκα – ΝΔ για το ΑΠΘ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και τη Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί με τους «κατασκηνωτές» στο ΑΠΘ.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ χαρακτηρίζει ξανά τον κ. Τόσκα «κατ’ ευφημισμό αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και τον κατηγορεί ότι σκόπιμα αρνείται την εφαρμογή του νόμου για την προστασία του κύρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, της δημόσιας περιουσίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «κατάντημα» του κ. Τόσκα, χαρακτηρίζει θλιβερό «να συκοφαντεί σαν υποκινούμενους από τη Νέα Δημοκρατία “πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους”, που παρεμβαίνουν για την αποκατάσταση της νομιμότητας».

«Αφήνοντας, έτσι, υπονοούμενα για τις Πρυτανικές και Εισαγγελικές Αρχές, ο κ. Τόσκας ξεπερνά και τις χειρότερες προπαγανδιστικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ΝΔ.

Νωρίτερα, ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε επίθεση στο κενό την τακτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το θέμα της κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Τόσκα:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, αφού βλέπουν ότι δεν υλοποιούνται οι προσδοκίες τους, συνεχίζουν να προτρέπουν σε εφαρμογή των μεθόδων ακραίας καταστολής που τόσα χρόνια εφάρμοσαν και οι οποίες δεν έχουν αποδώσει, ούτε στα Εξάρχεια, ούτε αλλού. Όσες συνδυασμένες επικοινωνιακές ενέργειες κάνουν ωθώντας πανεπιστημιακούς και άλλους κύκλους, οδηγούνται σε αποτυχία λόγω έλλειψης στρατηγικής. Η θερινή τους επικοινωνιακή εκστρατεία είναι μία επίθεση στο κενό. Οι καθημερινές επιτυχίες σε θέματα ασφάλειας (Εξάρχεια, μαφίες, απάτες, φοροδιαφυγή) αποδεικνύουν τη σωστή στρατηγική κατεύθυνση της κυβέρνησης».

 

 Σχόλια