ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT: Ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας  στην αγορά της Χιλής

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT: Ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά της Χιλής

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της Χιλής επεκτείνοντας, για μια ακόμη χρονιά, τη συνεργασία της με την εταιρία-ηγέτη στον κλάδο της ζυθοποιίας και ποτοποιίας Compañía Cervecerías Unidas S.A. με την προμήθεια 240 μπαταριών έλξης. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε μέσω της Jungheinrich Rentalift SpA., έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους στον τομέα της βιομηχανίας σε φορτηγά, περονοφόρα, συστήματα logistics κ.ά.  

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Συστήματα Sunlight εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην απαιτητική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά της Χιλής, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει προχωρήσει σε μια σειρά από συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες της χώρας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Β. Μπίλης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε την παρουσία μας στην αγορά της Χιλής με μια ακόμα σημαντική συμφωνία. Η Συστήματα Sunlight συνεχίζει την εξωστρεφή της πορεία, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και έχει καταφέρει σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στο Top 5 των εταιριών που διαθέτουν μπαταρίες βιομηχανικής χρήσης παγκοσμίως».

Η SUNLIGHT κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις μπαταρίες αντικατάστασης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγείς βιομηχανικών μπαταριών έλξης για περονοφόρα. Μπαταρίες της SUNLIGHT από την παραγωγική μονάδα της Ξάνθης ταξιδεύουν σε περισσότερες από 100 χώρες και εξοπλίζουν κάθε χρόνο περισσότερα από 80.000 περονοφόρα οχήματα.

~~~

H εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, διανύει δυναμικά την τρίτη της δεκαετία στην ελληνική και διεθνή αγορά σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Η SUNLIGHT συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  • κ. Δημήτρη Κυριαζή, V+O Communication, 210 7249000 (222), 6949 190423, [email protected]

 

  • κα Τροκούδη Ανθή, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Π. Γερμανού, 210-8181580, 6932 100053, a.trokoudi@odv.gr


Σχόλια