Σκάνδαλο! Πρωταγωνιστής σε «ροζ» βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας

Σκάνδαλο! Πρωταγωνιστής σε «ροζ» βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας

Άνω κάτω έχει κάνει το τελευταίο 24ωρο τη Ρωσία με τα καμώματα του ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος εν αγνοία του πρωταγωνίστησε σε ροζ βίντεο.

Ο 58χρονος Κασιάνοφ στα πλάνα που κυκλοφόρησαν από κρατικό τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές με την 39χρονη Βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελεβίν.

Σύμφωνα με το σταθμό NTV, το βίντεο καταγράφηκε με κρυφή κάμερα που είχε τοποθετηθεί απέναντι από το κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Ο Κασιάνοφ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός από το 2000 ως το 2004, πριν αναλάβει την εξουσία ο Βλάντιμιρ Πούτιν, αρνήθηκε να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, περιορίζοντας τις δηλώσεις του σε κριτική απέναντι στην κυβέρνηση.

Εξάλλου, ο 58χρονος επικριτής του Κρεμλίνου είχε καταγγείλει πρόσφατα πως δέχεται απειλές για τη ζωή του.Παραμένει άγνωστο ποιος βρίσκεται πίσω από την μαγνητοσκόπηση, ωστόσο, όπως επισημαίνουν βρετανικά δημοσιεύματα στόχος των υπευθύνων ήταν να εξευτελίσουν τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης, ο οποίος επισημαίνεται πως είναι παντρεμένος.

Την ίδια ώρα, ο βρετανικός Τύπος επισημαίνει πως σκοπός ήταν να τεθεί σε δυσάρεστη θέση και η Βρετανίδα Πελεβίν, ή Νατάλια Πελέβινα, η οποία είχε ταχθεί κατά της ρωσικής κυβέρνησης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=uG9pKoctsdA

 Σχόλια