Σκουρλέτης για ΤΑΙΠΕΔ: Λάθος επιλογή ο Πιτσιόρλας – Εφαρμόζει δικό του σχέδιο

Σκουρλέτης για ΤΑΙΠΕΔ: Λάθος επιλογή ο Πιτσιόρλας – Εφαρμόζει δικό του σχέδιο

«Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ακραίες φωνές των δανειστών, έχει να αντιμετωπίσει και αυτούς στο εσωτερικό που ουσιαστικά την σιγοντάρουν. Την τρόικα εσωτερικού. Δεν αναφέρομαι μόνο στους γνωστούς, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρομαι και σε εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι υπονομεύουν αυτή τη συζήτηση. Για παράδειγμα στο δικό του σχέδιο που εφαρμόζει στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων το ΤΑΙΠΕΔ» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη του στον Real Fm.

Συνεχίζοντας, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για τον επικεφαλής του οργανισμού Σ. Πιτσιόρλα, ο οποίος, όπως είπε, »δρά με σχέδιο έξω από αυτό της κυβέρνησης», ενώ τον χαρακτήρισε λάθος επιλογή.

Το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο είναι ένας μάνατζερ ιδιωτικοποιήσεων, αυτών που έχει συνομολογήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές, ουσιαστικά διεκδικεί έναν πολιτικό ρόλο, το βλέπετε από τον πολυσχιδή και πολυπράγμονα κύριο Πιτσιόρλα, ο οποίος κατά τη γνώμη μου κινείται με ένα σχέδιο έξω από αυτό της κυβέρνησης.

Ο υπουργός σχολιάζοντας την επισήμανση ότι ο κ. Πιτσιόρλας είναι επιλογή του Πρωθυπουργού απάντησε: «Γίνονται και λάθη στις επιλογές. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει η ουσία».

Εξάλλου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε λόγο για διαρροές από το ΤΑΙΠΕΔγια μέλη της κυβέρνησης.

Εκ μέρους του  ΤΑΙΠΕΔ,  το οποίο όπως ξέρετε επειδή ακριβώς διαχειρίζεται  και χρήματα, αυτές πάντοτε οι διαρροές έχουν ανάγκη και από οικονομική βοήθεια.Σχόλια