ΣΟΚ: Έκοψαν το πολυτεκνικό επίδομα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρικόπουλου – Δεν τους δέχεται ο Καμμένος στο γραφείο του

ΣΟΚ: Έκοψαν το πολυτεκνικό επίδομα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρικόπουλου – Δεν τους δέχεται ο Καμμένος στο γραφείο του

Την αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο δείχνει για ακόμη μια φορά το κράτος στην οικογένεια του αδικοχαμένου Πατρινού στρατιώτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Όχι μόνο η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δεν βοηθούν την τραγική οικογένεια, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του τελευταίου σε ραδιοφωνική εκπομπή του »Ράδιο Γάμμα»: «Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού».

Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη. «Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι ακόμη, μετά από έναν χρόνο», ανέφερε ο κ. Ανδρικόπουλος, για να προσθέσει: «Δεν μας δίνουν πια ούτε τη σύνταξη πολυτέκνων, αφού όταν πήγε ο Φώτης μας φαντάρος μας είπαν πως τον τάϊζε ο στρατός. Τώρα που τον σκότωσε ο στρατός εμείς τι πρέπει να πούμε;», διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: patrastimes.grΣχόλια