Σοκ: Με αποχή από τις εκλογές απειλεί ο Γκλέτσος σε περίπτωση που ο Τσίπρας προσφύγει σε πρόωρες κάλπες

Σοκ: Με αποχή από τις εκλογές απειλεί ο Γκλέτσος σε περίπτωση που ο Τσίπρας προσφύγει σε πρόωρες κάλπες

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Απόστολος Γκλέτσος δεν πρόκειται να κατεβάσει το κόμμα του στις εκλογές σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της «Τελείας», ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθαρίζει ότι σε ενδεχόμενες εκλογές το κόμμα του δεν πρόκειται να κατέβει καθώς θεωρεί αντιδημοκρατική τη διαδικασία της λίστας ενώ δεν έχει ούτε τα χρήματα να ανταπεξέλθει σε δεύτερη εκλογική μάχη τόσο σύντομα.

«Αν, παρ’ ελπίδα, ο κ. Τσίπρας οδηγήσει σε θάνατο την ελληνική οικονομία, κάνοντας εκλογές, η «ΤΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και για δύο αντικειμενικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι πρέπει ο αρχηγός να διαλέξει με λίστα το ψηφοδέλτιο , κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι είναι αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό έως και ρατσιστικό!

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε εθνικές εκλογές μέσα σε έξι μήνες σε ότι αφορά τα οικονομικά.

Υ.Γ. Παραμένουμε όμως ενεργοί στις επάλξεις!»

Μέχρι στιγμής για το μείζον θέμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες διεθνείς αντιδράσεις ενώ ήδη διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έχουν ξεκινήσει σε ολόκληρη τη χώρα. (της Βόρειας Κορέας.)Σχόλια