Σοκ στην Κηφισιά! Νεκρή γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της

Σοκ στην Κηφισιά! Νεκρή γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίτερα μία γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της που βρισκόταν εντός του γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Δεδομένα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σε καμία περίπτωση για αυτοκτονία, το κορμί της άτυχης γυναίκας ήταν «γαζωμένο». Η ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι ακόμη έτοιμη, καθώς η δολοφονημένη εντοπίστηκε σήμερα, τουλάχιστον 12 ώρες μετά την εγκληματική πράξη. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η γυναίκα μόλις είχε καταφτάσει στο σπίτι της ή αν ήταν έτοιμη να φύγει, ενώ εκκρεμούν και πιθανές μαρτυρίες αυτήκοων ή αυτοπτών μαρτύρων. Όλα δείχνουν πως κάποιοι της είχαν στήσει καρτέρι χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ίδια γυναίκα είχε καταγγείλει απόπειρα δολοφονίας εναντίον της πριν από επτά χρόνια, όταν είχε δεχθεί πυροβολισμούς στη Λ. Βεΐκου κι ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησής της.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε σχέσεις με γνωστό «νονό» της νύχτας. Κατά το παρελθόν επίσης είχε κατηγορηθεί για ληστείες, ενώ είχε θεωρηθεί ύποπτη το 2009 για την δολοφονία της συζύγου αρχινονού της νύχτας στον Πειραιά, η οποία είχε εκτελεστεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

 


Σχόλια