Σοκ στην Κομοτονή: Τον κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Σοκ στην Κομοτονή: Τον κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Με βαρύτατα τραύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ένας τεχνικός, που δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών μιας οικογένειας όταν πήγε στο σπίτι της για να επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης!

Ο 50χρονος είδε ξαφνικά τους δύο καυκάσιους σκύλους των ενοίκων, βάρους 80 κιλών ο καθένας, να ορμούν κατά πάνω του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει! Άρχισαν να τον κατασπαράζουν και ούτε η ιδιοκτήτριά τους κατάφερε να απομακρύνει τα άγρια τετράποδα. Για καλή του τύχη όμως εμφανίστηκε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ που κατάφερε να τα τραβήξει μακριά τον άνδρα και να τον σώσει.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλά βαθιά τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τα σαγόνια των σκυλιών και χειρουργήθηκε άμεσα. Σύμφωνα με το e-evros.gr, παρουσίασε επιπλοκή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά!

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ η τοπική Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και τις ευθύνες των ιδιοκτητών των σκύλων.Σχόλια