Σοκ στο Βερολίνο: 32χρονος σκότωσε δύο προσφυγόπουλα

Σοκ στο Βερολίνο: 32χρονος σκότωσε δύο προσφυγόπουλα

Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε έναν  32χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Bild ονομάζεται Σίλβιο έπειτα από καταγγελία στη αστυνομία από τη μητέρα του στην οποία ο ίδιος είχε εκμυστηρευτει ότι εμπλέκεται στην απαγωγή του μικρού Μοχάμεντ από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη.

Το πτώμα ενός παιδιού, καλυμμένο με άμμο που χρησιμοποιείται για τις ακαθαρσίες της γάτας, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του δράστη.

«Ο άνδρας παραδέχθηκε τη νύχτα ότι έχει επίσης σκοτώσει τον Ελίας», ένα παιδί που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο την ώρα που έπαιζε σε μια παιδική χαρά κοντά στην πολυκατοικία όπου διέμενε στο Πότσνταμ κοντά στο Βερολίνο, εξήγησε ο Ρέντλιχ.

Πρόκειται για δύο δολοφονίες με «σεξουαλικά» κίνητρα, μετέδωσε από την πλευρά του το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χωρίς να αναφέρει τις πηγές του, κάτι το οποίο δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει η αστυνομία και η εισαγγελία του Βερολίνου.

Ο Μοχάμεντ Γιανούζι, ένας μικρός Βόσνιος ηλικίας 4 ετών, είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου από το κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, το Λάγκεζο, όπου καθημερινά συνωστίζονται εκατοντάδες αιτούντες άσυλο που επιθυμούν να καταγραφθούν επίσημα στα μητρώα κατά την άφιξή τους στη Γερμανία.

Ο 4χρονος ζούσε εδώ και έναν χρόνο στη Γερμανία μαζί με τη μητέρα του και τα δύο αδέλφια του.

Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Μοχάμεντ μία ημέρα μετά την απαγωγή του, δηλαδή στις 2 Οκτωβρίου.

 

Σχόλια