Σοκάρει το sextape της Τζένιφερ Λόπεζ

Σοκάρει το sextape της Τζένιφερ Λόπεζ

Σε αναμμένα… κάρβουνα κάθεται η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία από μέρα σε μέρα περιμένει να δει τον εαυτό της σε ερωτικές περιπτύξεις από το μήνα του μέλιτος με τον τότε σύζυγό της, Οχάνι Νοά.

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Τζένιφερ με χωρίς ρούχα και σε σεξουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997. Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Τζένιφερ κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»).

Αυτό που μένει να δούμε είναι το «παραθυράκι» του νόμου πράγματι υπάρχει ώστε να κυκλοφορήσουν όλα τα «πικάντικα» πλάναΣχόλια