Σοκάρουν οι 2 μάρτυρες που έπιασαν τον Αφγανό παιδόφιλο στην Ειδομένη

Σοκάρουν οι 2 μάρτυρες που έπιασαν τον Αφγανό παιδόφιλο στην Ειδομένη

«Είχε σύρει το παιδί σε κάτι θάμνους και την έγδυνε» – «Οι κραυγές ακούγονταν παντού» – «Ο πατέρας του παιδιού φώναζε σε βοήθεια» – «Δεν αφήσαμε το πλήθος να σκοτώσει τον Αφγανό»

Τις προηγούμενες ημέρες μία καταγγελία για απόπειρα βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία, που ήδη δοκιμάζεται με το τεράστιο πρόβλημα του προσφυγικού ζητήματος.

Οι δύο Σύροι που έπιασαν τον Αφγανό επ’ αυτοφώρω πριν καταφέρει να βιάσει το κοριτσάκι μίλησαν στη Daily Mail για αυτά που είδαν και τον τρόπο που αντέδρασαν.

Οπως αποκαλύπτουν οι Mohammed Al-Mulhem και Dldar Sedo, κάθονταν αμέριμνοι στον καταυλισμό όταν άκουσαν κραυγές. Ηταν η φωνή του πατέρα της μικρής: «Κάποιος προσπαθεί να βιάσει το παιδί μου!». Οι δυο τους έτρεξαν προς το σημείο και εντόπισαν τον Αφγανό ανάμεσα σε κάτι θάμνους να προσπαθεί να γδύσει το άτυχο κοριτσάκι. «Αμέσως τον αρπάξαμε και αρχίσαμε να τον κλωτσάμε» λένε. «Ο Αφγανός είχε σύρει το κοριτσάκι από τις τουαλέτες όπου βρισκόταν πίσω σε κάτι θάμνους.

Την ώρα που έφταναν κοντά, όπως περιγράφουν, της έβγαζε το μπλουζάκι και το παντελόνι της. Οι κραυγές ακούγονταν παντού και το πλήθος συγκεντρώθηκε. Φώναζαν να τον σκοτώσουμε αλλά εμείς είπαμε ότι αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Πολλοί προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν αλλά εμείς τους λέγαμε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, μία πολιτισμένη χώρα και πρέπει να τον παραδώσουμε στην αστυνομία για να δει τι θα κάνει».

Οι δύο άντρες από τη Συρία μετέφεραν για ένα ολόκληρο μίλι τον Αφγανό μέσα στο εξαγριωμένο πλήθος και τον παρέδωσαν τελικά στους αστυνομικούς.


Σχόλια