Στα μπλόκα επιστρέφουν οι αγρότες στις 23 Ιανουαρίου

Στα μπλόκα επιστρέφουν οι αγρότες στις 23 Ιανουαρίου

Στα μπλόκα επιστρέφουν, όπως όλα δείχνουν, οι αγρότες με τη νέα χρονιά, σύμφωνα και με τη δήλωση του προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διαλόγου με την κυβέρνηση πριν την εκκίνηση των κινητοποιήσεων των αγροτών.

«Προχωράμε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στήσιμο ισχυρών μπλόκων σ’ όλη τη χώρα στις 23 Ιανουαρίου, όπως αποφασίσαμε, έπειτα από εκτενή συζήτηση, ομόφωνα, στη μαζική πανελλαδική σύσκεψη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτας.

«Τότε όχι μόνο δεν θα αρνηθούμε συνάντηση με την κυβέρνηση, αλλά θα την επιδιώξουμε, προκειμένου, κάτω και από την πίεση του αγώνα, να ικανοποιηθούν τα συγκεκριμένα και ζωτικής σημασίας για τους μικρομεσαίους αγρότες αιτήματα», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο κ. Μπούτας ανέφερε πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης γίνονται τώρα που κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, ενώ συμπλήρωσε ότι κάποιες από τις εξαγγελίες, αφορούν σε χρήματα που έτσι κι αλλιώς δικαιούνται οι αγρότες, ενώ άλλες είναι  «απλώς υποσχέσεις για ψίχουλα».

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να περάσει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν.Σχόλια