Στα χέρια της αστυνομίας 192 άτομα, για την πολύνεκρη μάχη συμμοριών στο Τέξας

Στα χέρια της αστυνομίας 192 άτομα, για την πολύνεκρη μάχη συμμοριών στο Τέξας

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 18 ακόμα τραυματίστηκαν, στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ τουλάχιστον τριών συμμοριών μηχανόβιων, που σημειώθηκε την Κυριακή στο Γουέικο του Τέξας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 192 άτομα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το επεισόδιο άρχισε στο εστιατόριο Twin Peaks Sports Bar and Grill, γνωστό στέκι μηχανόβιων, με αφορμή κάποιες διαφιλονικούμενες θέσεις στάθμευσης. Όλα τα θύματα, νεκροί και τραυματίες, ήταν συμμορίτες, ενώ ως εκ θαύματος δε σκοτώθηκαν άμαχοι, δεδομένου του ότι η ανταλλαγή πυροβολισμών έλαβε χώρα πολύ κοντά σε εμπορικό κέντρο, στο μέσο της ημέρας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το εστιατόριο στο οποίο σημειώθηκαν τα επεισόδια θα μείνει κλειστό για τουλάχιστον επτά ημέρες, «λόγω της απειλής που αποτελεί για την κοινότητά μας»(…), ενώ η πολιτειακή υπηρεσία που ελέγχει τα καταστήματα με αλκοολούχα ποτά θα διεξάγει ξεχωριστή έρευνα και μπορεί να παρατείνει το κλείσιμο του καταστήματος.Σχόλια