Στα δικαστήρια η κόντρα Άδωνι- Παπαχριστόπουλου

Στα δικαστήρια η κόντρα Άδωνι- Παπαχριστόπουλου

Έντονη ήταν η τηλεοπτική αντιπαράθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με τον κ. Γεωργιάδη να προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεοπτικής εκπομπής Focus στην Οικονομία της ΕΡΤ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Να είναι προσεκτική η ΝΔ, και ειδικά ο κ. Γεωργιάδης να είναι προσεκτικός. Ειδικά όταν είμαι εγώ στο πάνελ».

Ο κ. Γεωργιάδης, διερωτήθηκε τον λόγο και ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε: «Να σας απαντήσω γιατί με προκαλείτε» και πρόσθεσε: «Χίλιες φορές ο Πολάκης που είναι αθυρόστομος και δεν έχει σχέση με τα «σκληρά κολάρα», τους δολοφόνους, τους υπερπατριώτες. Και καλά έκανε, γιατί, αν δεν το ξέρετε, στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχει μπει εισαγγελέας. Μήπως ξέρετε για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ποιος την έφερε πρώτος στη δημοσιότητα; Ο Πάνος Καμμένος την έφερε, έχετε δει ποια ονόματα είναι μέσα;»

Ο κ. Παπαχριστόπουλος συνέχισε και αναφερόμενος στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ σχολίασε: «Επειδή μιλάει πολύ για θέμα ηθικής τάξης, θέλω να του θυμίσω ότι ο πρώην αρχηγός του «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη», ήταν βουλευτής του τότε ο κ. Γεωργιάδης. Θέλετε να σας θυμίσω τι κάνατε στη Βουλή τότε, κύριε Γεωργιάδη;»

Τότε ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι την Τετάρτη θα καταθέσει μήνυση και αγωγή στον κ. Παπαχριστόπουλο, ενώ τόνισε πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει από τη Βουλή την άρση της ασυλίας του. «Θα πάμε στο δικαστήριο, θα πει αυτά που είπε στην τηλεόραση».

Μάλιστα, μέσω Twitter, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Λυπούμαι που οι συκοφαντικές και βλαπτικές αναφορές του κ. Παπαχριστόπουλου με αναγκάζουν να στραφώ άμεσα εναντίον του δικαστικά.»Σχόλια