Στάσεις του σεξ που θα σε απογειώσουν

Στάσεις του σεξ που θα σε απογειώσουν

Δοκίμασε νέες στάσεις στο σεξ με το σύντροφό σου που θα μπορέσουν να στείλουν στον έβδομο ουρανό. Ξέφυγε λίγο από τις συνηθισμένες στάσεις που κάνετε καθημερινά και πειραματιστείτε για μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Στάση… G

Η γυναίκα ξαπλώνει και στηρίζει τα πόδια της στο στήθος και στους ώμους του συντρόφου της.
Η στάση αυτή έχει δυο βασικά πλεονεκτήματα αφού συσφίγγει τους κολπικούς μύες, ενώ καθιστά πιο εύκολη την πρόσβαση στο σημείο G. Παράλληλα αναφέρουν οι μελετητές του σεξ η στάση αυτή αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό της ικανοποίησης.

 

Ανάποδη καουμπόισσα

Η στάση αυτή είναι εμπνευσμένη από το ταντρικό σεξ ενώ έχει διπλά πλεονεκτήματα: Αφενός προκαλεί ερεθισμό μέσω τριβής και αφετέρου είναι από τις στάσεις που καθυστερούν την κορύφωση του συντρόφου με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο η ερωτική πράξη.

 

Στάση… φλιπεράκι!

Δεν πρόκειται να παίξεις κάποιο ηλεκτρονικό αλλά σίγουρα το παιχνίδι θα είναι ερωτικό. Η γυναίκα τοποθετεί ανάμεσα στα πόδια της τον σύντροφό της και σιγά σιγά ανασηκώνει το σώμα της, έτσι ώστε να στηρίζεται μόνο στο πάνω μέρος της πλάτης. Για ακόμα πιο έντονη αίσθηση τολμήστε να στηρίξεις το ένα σου πόδι στον ώμο του συντρόφου σου.

 

Μαγικό βουνό

Κάθισε αντικριστά στο κρεβάτι, με τα πόδια ανοιχτά και τα γόνατα λυγισμένα και πλησιάζετε ο ένας τον άλλον μέχρι να επιτευχθεί η ερωτική επαφή.

 

Του… Λωτού

Τα πόδια του έτερου ήμισυ τυλίγονται γύρω από τη μέση, έτσι ώστε τα σώματά να δημιουργούν το σχήμα ενός λουλουδιού.

 

Ψηλά το θερμοστάτη

Ο τρόπος που τοποθετεί το σώμα της η γυναίκα μπορεί υποσυνείδητα να αλλάξει τη σεξουαλική συμπεριφορά. «Όσο πιο ανοιχτό είναι το σώμα της γυναίκας τόσο πιο ευάλωτη είναι» εξηγούν οι ειδικοί μελετητές του σεξ «Αυτό κάνει την πράξη πιο ερωτική και λιγότερο επιφυλακτική».

 

Σχόλια