Στη φυλακή οδηγείται η 26χρονη που σκότωσε την πρώην του συντρόφου της

Στη φυλακή οδηγείται η 26χρονη που σκότωσε την πρώην του συντρόφου της

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι η 26χρονη η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγο του συντρόφου της λόγω αντιζηλίας. Πριν από λίγο, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την Δευτέρα, οι δικηγόροι της αναμένεται να καταθέσουν αίτηση για ψυχιατρική εξέταση. Στόχος της κίνησης αυτής, είναι να αποδείξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, κάτι που υποστήριξε στην απολογία της.

Η ίδια μάλιστα ζήτησε και μέσα στις επόμενες ημέρες αυτό το αίτημα θα πάρει και επίσημη μορφή, να πάρει μαζί της στη φυλακή τα παιδιά “για μεγαλύτερη ασφάλεια” όπως λέει.

Τι υποστήριξε

Η εκδοχή που δίνει η ίδια και οι συνήγοροί της για το περιστατικό είναι πως: Εκείνη πήγε να βρει τον σύντροφό της στο συνεργείο, που βρίσκεται 100 μέτρα μακριά από το σπίτι τους, ενώ στην επιστροφή την σταμάτησε το θύμα με το αμάξι του. Η 26χρονη ισχυρίζεται πως το θύμα την προκάλεσε, μιλώντας του για τη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με τον πρώην σύζυγό της. Αφού το θύμα κατέβηκε από το αμάξι ακολούθησε συμπλοκή και με μαχαίρι που κουβαλούσε πάνω της μαζί με τα ψώνια επιτέθηκε και χτύπησε το θύμα εν βρασμώ ψυχής.
Η ίδια υποστηρίζει πως είναι μετανιωμένη, πως θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε το βράδυ της Τετάρτης όταν και επιτέθηκε στην 38χρονη γυναίκα και την δολοφόνησε άγρια χτυπώντας τη με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 26χρονης:

https://www.youtube.com/watch?v=52wsTJLRdckΣχόλια