Στη ΓΑΔΑ η Αγγελική Νικολούλη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Στη ΓΑΔΑ η Αγγελική Νικολούλη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Απειλές ακόμα και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εξέφρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, συχνά και μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού διευθυντή της ΓΑΔΑ. Ο λόγος; Για να γνωστοποιήσει τις απειλές που δέχεται εδώ και καιρό για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η κ. Νικολούλη ανέφερε την ταυτότητα των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησής της για να σταματήσει να ασχολείται με συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως πριν λίγες μέρες διαπίστωσε ότι οι επιβάτες ενός τζιπ με φιμέ τζάμια παρακολουθούσαν τις κινήσεις της στο σπίτι της. Εκείνη κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ανακάλυψε ότι η πινακίδα ήταν πλαστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κρούσματα θορύβησαν τον Alpha που αύξησε τα μέτρα προστασίας της δημοσιογράφου, ενώ πληροφορίες της εφημερίδας λένε ότι οι απειλές σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου η οποία συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2012 το Πανελλήνιο και προκαλεί ανατριχίλα μέχρι σήμερα.Σχόλια