Στη Βουλή ο Στουρνάρας για την υπόθεση Siemens

Στη Βουλή ο Στουρνάρας για την υπόθεση Siemens

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, καλεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να καταθέσει για την εξωδικαστική συμφωνία συμβιβασμού μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Siemens.

Η ψηφοφορία έγινε στο πλαίσιο της τρίτης ακρόασης του άλλοτε πρόεδρου της Διακομματικής Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens και πρώην υπουργού κ. Σήφη Βαλυράκη από την Επιτροπή της Βουλής.

Υπέρ της κλήτευσης του κ. Στουρνάρα τις επόμενες ημέρες, η οποία προτάθηκε κατ’ αρχήν και υπερψηφίστηκε από την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Θανάσης Πετράκος, Αλέξης Μητρόπουλος, Χαρίλαος Τζαμακλής, Νεκτάριος Σαντορινιός και οι κυρίες Ραχή Μακρή, Χαρά Καφαντάρη, της ΝΔ κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης, της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος, του Ποταμιού κ. Σπύρος Λυκούδης, των ΑΝΕΛ κ. Δημήτρης Μαυραγάνης και του ΠAΣOΚ κ. Γιάννης Κουτσούκος.

Κατά της κλήσης του κ. Στουρνάρα ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ κκ. Χαράλαμπος Αθανασίου και Γιάννης Τραγάκης. «Παρών» ψήφισε ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης (ΝΔ).Σχόλια