Στην Αθήνα 5 τραυματίες από την έκρηξη σε καφενείο στην Αμφιλοχία (βίντεο)

Στην Αθήνα 5 τραυματίες από την έκρηξη σε καφενείο στην Αμφιλοχία (βίντεο)

Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν νωρίτερα, από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Από την έκρηξη, έσπασαν τζάμια και αλουμίνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι θαμώνες του καφενείου, καθώς και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του καφενείου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το e-maistros.gr, το ωστικό κύμα εκτόξευσε τους θαμώνες του καφενείου αρκετά μέτρα έξω από αυτό, ενώ κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διακομιδή πέντε ατόμων που φέρουν σοβαρά εγκαύματα προς τα νοσοκομεία Αττικής, υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ, κ. Πάνο Ευσταθίου, τα οχήματα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης παρέλαβαν συνολικά 12 τραυματίες, οι οποίοι αρχικά διακομίστηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία, της Άρτας και του Αγρινίου.

Ωστόσο, η κατάσταση 5 τραυματιών έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας και περίθαλψης σε ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων, οπότε και οργανώθηκε η διακομιδή τους σε νοσοκομεία της Αττικής, και συγκεκριμένα, τρεις τραυματίες αποφασίστηκε να διακομιστούν στο «Γεννηματάς», ένας στο «Θριάσιο» και ένας στον «Ευαγγελισμό».

Παράλληλα, δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου, τρεις στο νοσοκομείο Άρτας, ενώ ακόμα δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας.Σχόλια