Στο διαδίκτυο οι ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού σε φρούτα, λαχανικά και κρέας

Στο διαδίκτυο οι ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού σε φρούτα, λαχανικά και κρέας

Στο διαδίκτυο θα αναρτώνται στο τέλος κάθε μήνα οι ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού σε φρούτα, λαχανικά και κρέας, προκειμένου όποιος έμπορος το επιθυμεί να συμμετέχει στην κάλυψή τους.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους δύο μήνες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στο χώρο της Κρεαταγοράς, στο κατάστημα 33 που παραχωρήθηκε στον οργανισμό από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και την πολιτεία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Το «Χαμόγελο» φιλοδοξεί να ενώσει τις δυνάμεις του με όλους τους εμπόρους φρούτων, οπωρολαχανικών και κρέατος, ώστε καθένας, σε όποιο βαθμό μπορεί, να συμβάλλει στον αγώνα που δίνει καθημερινά για να καλύψει τη διατροφή εκατοντάδων παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νέου χώρου, αρκετοί ήταν οι έμποροι που προσφέρουν τα προϊόντα τους για τα παιδιά που φροντίζει ο οργανισμός. Όμως, για την καλύτερη συνεργασία, θα αναρτώνται κάθε τέλος του μηνός στο site του ΟΚΑΑ οι μηνιαίες ανάγκες του οργανισμού, για όποιον έμπορο ενδιαφέρεται να ενημερώνεται και να συμμετέχει όσο μπορεί στην κάλυψή τους.

Για τις προσφορές ή για οποιαδήποτε άλλη συνεργασία επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του Χαμόγελου Ανδρέα Καλλιάνο: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Κρεαταγορά, Κ-33, Τηλέφωνο: 210 4839882 Fax: 210 3843038 Email: [email protected]

Σημειώνεται ότι τα είδη που συγκεντρώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, καλύπτουν με προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του και σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα διατίθεται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Ίλιον, τη Νέα Μάκρη και το Μαρούσι, μέσα από τα οποία ενισχύονται εκατοντάδες οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης κάθε μήνα.Σχόλια